Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 12/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Νέοι πελάτες
στο πρακτορείο
διανομής Τύπου “‘Αργος”

Μετά τις εκδόσεις Δούση και ο Όμιλος ΑΝΤ1 εμπιστεύεται το “‘Αργος” για τη διανομή των εντύπων του, “ΟΚ”, “Μy TV”, “Φόρμα” και “Αστρολόγος”.
---
Παράταση
για το ηλεκτρονικό μητρώο

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016 παρατείνεται η καταγραφή στο Μητρώο Ηλεκτρονικών Επιχειρήσεων Μέσων Ενημέρωσης, με απόφαση της ΓΓΓΕΕ.
---
Δοκιμαστικό για εφημερίδα

Δοκιμαστικά στην 24Media για την έκδοση εφημερίδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Η εφημερίδα, αν κυκλοφορήσει, θα έχει υλικό από την παραγωγή των sites του ομίλου (www.news247.gr, www.sport24.gr κ.ά.).
---
Ο Π. Τζένος στο ΔΣ του “‘Αργος”

Στο ΔΣ της “Αργος” εισήλθε ο Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής του ομίλου των Παραπολιτικών. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της εισόδου του ομίλου των Παραπολιτικών στο πρακτορείο διανομής Τύπου.
---
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς
η ρύθμιση των δανείων της Forthnet

Αναχρηματοδοτούνται οι δανειακές υποχρεώσεις της Forthnet. Η εταιρεία ανακοίνωσε την επιτυχή κάλυψη του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με ποσό ύψους 70 εκ. ευρώ ολοκληρώνοντας την αναχρηματοδότηση των δανειακών, με βάση την συμφωνία της εταιρείας με της δανείστριες τράπεζες.
---
Απορία

Με δημοσιογράφους συνομίλησαν οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Κρέτσος χθες στο Φάληρο ή και με τραπεζικούς υπαλλήλους; Να μην θυμίσουμε τι έλεγαν οι μισοί από τους συμμετέχοντες στο γεύμα για τη δημοπρασία των αδειών και σώθηκαν στο τέλος από τον Κώστα Κιμπουρόπουλο.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου