Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 14/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φέρτε πίσω τα λεφτά…

Έφθασαν ήδη στα λογιστήρια των ΜΜΕ τα πρώτα ραβασάκια από μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες. Η οριστική κατάργηση του αγγελιοσήμου στις 15 Σεπτεμβρίου κινητοποίησε τις διαφημιστικές εταιρείες, που είχαν καταθέσει στα Ταμεία το αγγελιόσημο και τώρα απαιτούν την επιστροφή του με βεβαίωση από τα ΜΜΕ.
---
“Χτίζεται” γρήγορα
ο σταθμός του Β. Μαρινάκη

Περίπου 7 εκατ. ευρώ χρειάζεται η Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανανέωση του εξοπλισμού των στούντιο στην Παιανία. Στην ομάδα προστέθηκε και η Βερενίκη Καραμανώλη, πρώην επικεφαλής των σκηνοθετών του ΣΚΑΪ και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
---
Το μπάχαλο της ψηφιακής

Απίστευτο είναι το μπάχαλο που επικρατεί στην περιφέρεια με την ψηφιακή τηλεόραση. Πριν από λίγες ημέρες το Kriti FM ανακοίνωσε πως κόβει το ρεύμα στους αναμεταδότες της Digea επειδή ο Δήμος Μαλεβιζίου δεν του πληρώνει το ρεύμα εδώ και δύο χρόνια. Τη συμφωνία την είχε κάνει ο δήμος με την Digea και ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε δεχθεί να τοποθετηθούν οι πομποί της ιδιωτικής εταιρείας στον δικό του οικίσκο στο κέντρο εκπομπής, έναντι πληρωμής όμως του κόστους της ΔΕΗ. Λίγο πριν προχωρήσει στο κατέβασμα του διακόπτη της ΔΕΗ και μείνει ολόκληρη η περιοχή χωρίς τηλεόραση, παρενέβη η Digea και βρέθηκε λύση…
---
ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον
ιδιωτικοποίησης οικοπέδου της ΕΡΤ

Συζητήθηκε στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Π. Καλφαγιάννης κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τη μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ ακινήτου της ΕΡΤ στην Περαία Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2013. Η αξία του οικοπέδου έχει υπολογιστεί στα 18,5 εκατομμύρια ευρώ και η συνδικαλιστική ομοσπονδία ζητάει την απόδοσή του στην ΕΡΤ.
---
Χοντρή διαφωνία...

Στα οικονομικά φαίνεται, πως, υπήρξε διαφωνία μεταξύ Μαρινάκη - Χατζηνικολάου. Ο τελευταίος ζήτησε ένα συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με μια υψηλή χρηματική αμοιβή.
Ο ιδιοκτήτης του καναλιού, αντίθετα, προτείνει 1 + 1 χρόνο και βλέπουμε. Το ποσόν που...
ζητάει ο Χατζηνικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γίνεται δεκτό από τον Μαρινάκη.
Η κουβέντα, πάντως, συνεχίζεται και δεν αποκλείεται στο τέλος να τα βρούνε...
---
Τέλος εποχής: Την Τρίτη
αλλάζει όνομα το Mega Κύπρου...

Μετά από τις ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις και την απόφαση για λουκέτο στο Mega, το κυπριακό κανάλι αποφάσισε, εδώ κι ένα χρόνο να κινήσει τις διαδικασίες μέσω της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για αλλαγή του ονόματός του από «Mega Κύπρου» σε «Mega One».
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου