Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

...ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 27/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι εφημερίδες να σκάσουν και να ακούσουν

Δίνοντας στα αμερικανικά ΜΜΕ τον τίτλο της «αντιπολίτευσης», το δεξί χέρι του προέδρου Τραμπ, ο Στιβ Μπάνον, είπε πως -σε αντίθεση με το δικό του συνωμοσιολογικό Breitbart News- οι εφημερίδες και τα κανάλια «ταπεινώθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα» και «θα έπρεπε να ντρέπονται, να σκάσουν και να ακούσουν λίγο» (...)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Συνέδριο από το περιοδικό
«Δίκαιο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται το 3ο Συνέδριο του περιοδικού «Δίκαιο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», με θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στην έδρα της Νομικής Βιβλιοθήκης, στο κέντρο της Αθήνας.
---
Βρώμικο παρασκήνιο στον ΔΟΛ

Οι απαιτήσεις του Σταύρου Ψυχάρη που ξεπερνούν το κομμάτι της διάσωσης του ΔΟΛ… αλλά και μια ομάδα στελεχών που φέρεται να έχει αυτονομηθεί έχοντας προσωπική ατζέντα και με πρόσβαση στις τράπεζες… δυναμιτίζουν το κλίμα στον οργανισμό που απειλείται με λουκέτο.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο εκδότης βάζει μπροστά τις προσωπικές του ανάγκες, απαιτώντας ανταλλάγματα και σε δεύτερη μοίρα τον οργανισμό και τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ναυάγιο όλες οι προσπάθειες διάσωσης.

Την ίδια ώρα όμως, μια ομάδα προβεβλημένων στελεχών με υψηλές διασυνδέσεις… που λειτουργούν με γνώμονα την προσωπική τους σωτηρία… έχουν ανοιχτό δίαυλο με τις τράπεζες… και επιχειρούν να μπλοκάρουν κάθε επενδυτή που δεν είναι της αρεσκείας τους… με στόχο να πάρουν τον έλεγχο του οργανισμού!
---
Τα δημοσιογραφικά βραβεία
του Ιδρύματος Αθ. Μπότση

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων, μελών της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, βουλευτών και δημοσιογράφων, απονεμήθηκαν χθες, τα 33α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Αθ. Μπότση (...)
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
---
Προχωράει το ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΕΕ

Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις καταγράφονται στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΕΕ για τις ιστοσελίδες. Πλέον η κατανομή της κρατικής διαφήμισης στα sites θα γίνεται μόνο στις εγγεγραμμένες εταιρείες ηλεκτρονικών media.
---
πηγή: http://www.typologies.gr/ http://www.enimerosi24.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου