Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 29/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τρίτη αναβολή

Ντροπή.

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν ακόμα αυτά τα πράγματα. Τρεις δικαστικές αναβολές στην υπόθεση της μη καταβολής των δεδουλευμένων του "Επενδυτή". Ας μην μεμφόμαστε τους εργαζόμενους που δεν πήγαν στο δικαστήριο. Αφού ήξεραν ότι η υπόθεση θα αναβληθεί. Να πάνε για να απογοητευτούν περισσότερο; Εδώ, οι Μπενέκος και Σκαναβής δεν μπήκαν καν στον κόπο να στείλουν δικηγόρο στο Δικαστήριο.

Σε σοβαρή καπιταλιστική χώρα δεν θα μπορούσε ο... επενδυτής της χρεοκοπίας να βγάζει ακόμα εφημερίδα.
---
New... εμπνεύσεις

Άμα έχεις δουλέψει κοντά στον Μουρούτη.

Δεν εκτίθεσαι με τσιρίδες και φωνές. Κάνεις την δουλειά σου στα social media με έξυπνο τρόπο. Καρφώνεις συνεχώς την κυβέρνηση, αλλά, δεν βγαίνεις απέναντι της. Γιατί πώς να το κάνουμε; Ακόμα ΣΥΡΙΖΑ έχουμε και μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει για άλλη μια φορά τις εκτιμήσεις και τις προσδοκίες και να την βγάλει πάλι καθαρή. Οπότε πρέπει να τα έχουμε καλά με τους συριζαίους για να πάρουμε ξανά καμιά καλή δουλειά. Επιστήμη το pr, οι δημόσιες σχέσεις και η διαφήμιση. Φυσικά δεν σας λέμε κάτι new.

Πάντως, οι συριζαίοι δεν είναι τόσο... new στο κουρμπέτι. Ολόκληρο Ψυχάρη καθάρισαν.
---
Κύριε Καπάκο, κάνατε λάθη

Το πρώτο και μεγάλο, που το πληρώσατε τελικώς με την απομάκρυνση σας.

Αν ισχύουν όλα αυτά που καταλογίζετε στον Λάμπη Ταγματάρχη, το μεγάλο λάθος σας είναι ότι συμβιβαστήκατε με αυτόν τον "απίθανο τύπο", όπως τον αποκαλείτε. Δεύτερο λάθος είναι ότι συμβιβαστήκατε με το κόψιμο εκπομπών πετυχημένων μόνο και μόνο γιατί οι παρουσιαστές τους δεν ήταν παιδιά του "κομματικού σωλήνα". Στην θέση αυτών συντηρήσατε ανθρώπους και εκπομπές μηδενικής αξίας για την ΕΡΤ και για την ενημέρωση του ελληνικού λαού.

Αν θέλετε μπορούμε να μιλήσουμε και με ονόματα. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου