Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 31/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

“Τα Νέα…των Συντακτών”;

Ανοικτό το ενδεχόμενο για έκδοση εφημερίδας από τους συντάκτες των “Νέων” και του “Βήματος”, στην περίπτωση που κλείσει ο ΔΟΛ. Είναι το εναλλακτικό σχέδιο για να συνεχίσει ο ΔΟΛ με άλλο πρόσωπο, στην περίπτωση που κλείσουν οι εφημερίδες.
---
Συμφωνία για γενική

συνέλευση μετόχων στο MEGA

Σε συμφωνία προχώρησαν οι δύο κύριοι μέτοχοι του MEGA. Κάτω από την πίεση των τραπεζών και με την αλλαγή των δεδομένων στην τηλεοπτική αγορά, η πλευρά Βαρδινογιάννη και ο Φώτης Μπόμπολας κατέληξε σε συμφωνία για την προκήρυξη γενικής συνέλευσης για να προχωρήσει η εταιρεία σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
---
Συνεργασία ΕΡΤ-ΡΙΚ

Άνοιγμα της ΕΡΤ στις κυπριακές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από τη συμφωνία με το ΡΙΚ. Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 17:15 οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη δραματική κοινωνική σειρά του ΡΙΚ «Μοιραία Φεγγάρια», που είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα της Μάρως Κρανιδιώτου «Όταν η μοίρα αποφασίζει» και βασίζεται σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου. Η σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο το 1974, όταν η τουρκική εισβολή έκοψε το μαρτυρικό νησί στα δύο και σκόρπισε τον θάνατο και τη δυστυχία στους Κύπριους.
---
Αποχώρησαν οι αντιεξουσιαστές

από τα γραφεία της “Αυγής”

Έληξε πριν από λίγη ώρα η κατάληψη των αντιεξουσιαστών στα γραφεία της “Αυγής”. Η κατάληψη γίνεται από επιτροπή αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Μοχάμεντ Α.
---
Χαρτί …σωτηρίας

από ανταγωνιστή εκδότη για ΔΟΛ

Με υποστήριξη ανταγωνιστή εκδότη θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν τα “Νέα” και το “Βήμα”...
---
Αύξηση κυκλοφορίας για “Documento”

Μέσο όρο κυκλοφορίας άνω των 25.000 φύλλων έχει πετύχει το “Documento”. ενώ σημαντική αύξηση των πωλήσεων παρουσίασε στα δυο τελευταία φύλλα, αυτό της Κυριακής 22 Ιανουαρίου και της 29ης Ιανουαρίου. Η εφημερίδα γύρισε την πλάτη στα κουπόνια και η μοναδική προσφορά εκτός από το κυρίως σώμα της εφημερίδας είναι τα περιοδικά «HOTDOC» και «HOTDOC HISTORY».

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου