Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 10/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εμπιστευτικά

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Κι άλλο… ΣτΕ
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Ενωση Ιδιοκτήτων Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και ζητεί να ανασταλεί η υποχρέωση υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες των μελών της με νομικά επιχειρήματα περί αντισυνταγματικότητας, αντίθεσης στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Σχόλιο ή παρουσίαση;
Το δελτίο του ΑΝΤ1 αλλάζει μπας και αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με τον Alpha: από χθες φάνηκε η αλλαγή στη θεματολογία ενώ από βδομάδα αναμένεται η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου. Σχόλιο ή παρουσίαση; Θα δείξει… Το μόνο βέβαιο είναι πως η επικείμενη έκδοση της καθημερινής «Real News» έχει άμεση σχέση με τον ΑΝΤ1 (και την προβολή της μέσω του καναλιού).

Πρώτος… Σάλλας
Δεδομένη δείχνει να είναι η είσοδος του Διονύση Παναγιωτάκη (του Action24) στη μετοχική σύνθεση του «Πρώτου Θέματος» ως επικεφαλής επενδυτικού fund στο οποίο μετέχει και ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας. Ειρήσθω εν παρόδω, οι δημοσιογράφοι του «Πρώτου Θέματος» ζητούν την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ελέω «της ωμής τακτική του Μαξίμου, το οποίο δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι επιδιώκει την ποδηγέτηση, εκφοβισμό και ενοχοποίηση κάθε δημοσιογραφικής έρευνας και κριτικής, που ενοχλεί την κυβέρνηση».

Καλά έκανε
Τις προάλλες η Σία Κοσιώνη γνωστοποίησε ότι σταματά από το μαγκαζίνο του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ και ακολούθως συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό της έως το 2019 έχοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ιστορίες». Μάλιστα απόψε (23:30) στις «Ιστορίες» ο Αλέξης Παπαχελάς συναντά τον πρώην πράκτορα της CIA Τζον Κυριάκου και ο Τάσος Τέλογλου ανοίγει το φάκελο ενός κληροδοτήματος ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που άφησε πριν από 40 χρόνια ένας Αμερικανός και παραμένει ανεκμετάλλευτο!

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου