Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 21/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ειδήσεις βγάζει τώρα μόνον ο ΔΟΛ
και μάλιστα όλες τις ώρες της ημέρας

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Θέμα περιεχομένου, όχι ώρας
Κάποτε στα μιντιακά ρεπορτάζ γράφαμε για τη… μάχη των 8: ποιο δελτίο πήγε καλύτερα σε τηλεθέαση, ποιο έχασε, ποιο ανεβαίνει. Εδώ και καιρό η ζώνη όδευε προς… κατάργηση: μάλιστα από πέρυσι, όταν ο ΑΝΤ1 «έστειλε» το δελτίο στις 19:00 (απέναντί από του Alpha, με αποτέλεσμα να… κατακρημνιστεί σε τηλεθέαση), είχαν απομείνει μόνο το Mega στις 8 και το Star στις παρά. Από το καλοκαίρι πρακτικά Mega… δεν υφίσταται και ανοίγοντας την TV στις 20:00 έπεφτες μόνο στου Star, και όχι στην αρχή του δελτίου. Στις 21:00 είχαν απομείνει η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ, το δελτίο του οποίου τα τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει αρκετά, κυρίως επειδή η Σία Κοσιώνη είναι ένας… θηλυκός Αντώνης Σρόιτερ: ξέρει τι να πει, πώς να το πει και πώς να χειριστεί ένα απαιτητικό δελτίο.

Κι αφού δυνάμωσε, είναι έτοιμο για τη ζώνη των… 8: από 13 Φεβρουαρίου, μιας και στον ΣΚΑΪ ποντάρουν πλέον περισσότερο στην ψυχαγωγία (και καλά κάνουν), ενόψει και της δημιουργίας του καναλιού ΣΚΑΪ24.

Οσο για τον ΑΝΤ1, που από 30/1 θα έχει στην παρουσίαση τον Νίκο Χατζηνικολάου; Το έγραψα και πρόσφατα, δεν υστερούσε το δελτίο σε αριθμούς επειδή το παρουσίαζε η Μαρία Χούκλη, αλλά η θεματολογία έπασχε. Πολύ. Ας το δουν..

Μυθεύματα
Η όλη ιστορία ΔΟΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Μουλόπουλου με χαλάει ως άνθρωπο και κυρίως ως δημοσιογράφο. Ωστόσο είπε και κάτι σωστό: Δεν γίνεται να γράφουν μυθεύματα, ότι "ο Τσίπρας πήρε ένα σπίτι από πλειστηριασμό από έναν που κρεμάστηκε" (σ.σ. ο λόγος που ο Βασίλης Χιώτης είχε παραιτηθεί, για να πάει στο «Πρώτο Θέμα»).

Εμ…
Ενα από τα πιο πετυχημένα για τον ΔΟΛ τα διάβασα στο enimerosi24.gr (του Νίκου Νικητέα): πως όταν το Συγκρότημα έγινε γραφείο Τύπου της ΝΔ και οι αναγνώστες εξαφανίστηκαν κανείς δεν είχε πρόβλημα. Εμ…

ΔΟΛοπλοκίες
«Τορπίλη» στην προσπάθεια διάσωσης του ΔΟΛ από τον Βασίλη Μουλόπουλο απειλούν να ρίξουν οι τράπεζες, προειδοποιώντας ότι, αν δεν κατατεθεί αξιόπιστη πρόταση από επενδυτή, θα ζητήσουν από το δικαστήριο να ορίσει ειδικό διαχειριστή, ο οποίος θα «καπελώσει» διοίκηση και μετόχους του Συγκροτήματος και θα βγάλει «στο σφυρί» τα Μέσα που ελέγχει.

Internet
* Εξαιρετική είναι η δουλειά που κάνει στο nantiareport.gr η ρεπόρτερ επικαιρότητας Νάντια Αλεξίου.

* Tίτλοι τέλους πέφτουν στο toratora.gr, site του Πέτρου Κωστόπουλου, το KoolNews.gr αγοράστηκε από το Gazzetta.gr και ο ίδιος διαδικτυακά υπάρχει μόνο στην DPG Digital Media.

* Επαφές με την DPG Digital Media του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ανάληψη επιτελικής θέσης στο CNN Greece έχει ο Μανώλης Καψής.

* Στο bovary.gr διάβασα τη (χορηγημένη) ανάρτηση για «8 μικρά, κρυφά μπαρ στην Αθήνα για να ακούσεις τζαζ» και ανάμεσά τους ήταν και το «Dizzy Miles», το οποίο έχει κλείσει εδώ και τρία χρόνια. 
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου