Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 27/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επέτειος ΣΥΡΙΖΑ, ΔΟΛ, Ζήνα, Μακρή, Καραβάτου, "Αρης είσαι" - τα πάντα όλα



Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»
#ΣΥΡΙΖΕΡΤ!
Ομολογώ ότι γέλασα πολύ με το προχθεσινό χάσταγκ #2ΧΡΟΝΙΑ_ΧΩΡΙΣ_ΜΝΗΜΟΝΙΑ στα social media, με αφορμή τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Είναι η μόνη κυβέρνηση που αποφάσισε, με το έτσι θέλω, να γυρίσει πίσω… δεκαετίες τα εν Ελλάδι ΜΜΕ, τόσο με τον κίβδηλο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες (που εξελίχθηκε σε κάτι τραγελαφικό, μέχρι να αποδειχθεί αντισυνταγματικό) όσο και με τις διαπλοκές και τις… ΔΟΛοπλοκίες. Από πότε ακούστηκε κυβέρνηση να μεσολαβεί, φόρα παρτίδα, για τη διάσωση ενός ΜΜΕ; Ο μέσος Ελληνας εργαζόμενος δεν έχασε χρήματα και δεν είδε την επιχείρησή του να κλείνει εν μέσω κρίσης; Δεν δικαιούται… διάσωσης;

Και, μέσα σε όλα, βλέπεις δελτίο, Τετάρτη μεσάνυχτα στην ΕΡΤ. Πρώτο θέμα; Η συνέντευξη Τσίπρα στην «Εφ. Συν» περί ούτε ενός ευρώ νέοι φόροι κλπ.! Μεσάνυχτα, έτσι; Και παίζει πρώτο θέμα, πρωινή είδηση. Εξ ου και το επιτυχημένο χάσταγκ #ΣΥΡΙΖΕΡΤ!

ΔΟΛ ή… дол;
Κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον του ΔΟΛ και των εκατοντάδων εργαζομένων του. Οι πιστώτριες τράπεζες περιμένουν από τον Σταύρο Ψυχάρη να παραδώσει «σχέδιο εξυγίανσης», κι αν αυτό πληροί τους όρους τους, τότε ίσως και να υπάρξει λύση. Το φημολογούμενο deal με «στρατηγικό επενδυτή» τον Ιβάν Σαββίδη είναι ακόμη σε συζητήσεις ενώ οι εμπλεκόμενες τράπεζες, ο Σταύρος Ψυχάρης, η ελεγκτική εταιρεία Grand Thornton και η πλευρά Σαββίδη συνεχίζουν τις συνομιλίες.

Νέα εφημερίδα
Mια νέα εφημερίδα για τον Aρη έρχεται τον Φεβρουάριο. Θα είναι εβδομαδιαία με ύλη 48 σελίδων, θα ονομάζεται «Αρης είσαι» και εκδότης θα είναι ο πρώην παράγοντας του συλλόγου, Ηλίας Πόππης.

Μακρή
Η Κάτια Μακρή, εξαιρετική ως και δημοσιογράφος και ως σχολιάστρια, δεν θα κάνει πολιτική εκπομπή φέτος στο Star. Μαθαίνω πάντως ότι ενδέχεται να εμφανιστεί σε άλλο κανάλι, που αρέσκεται να φιλοξενεί απόψεις. Νεότερα προσεχώς.

Τσεκούρας
Παρελθόν αποτελεί ο Θανάσης Τσεκούρας από το TheToc.gr της Ελλης Στάη, για συναινετικό διαζύγιο γίνεται λόγος. Την ανακοίνωση την έκανε στους εργαζόμενους η ίδια η Στάη αναφερόμενη στον επί διετίας διευθυντή του σάιτ.

Ζήνα
Αιχμές τόσο για το «X-Factor» όσο και για όλα τα talent shows άφησε μιλώντας στους δημοσιογράφους η Πέγκυ Ζήνα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα είναι στο φετινό σόου του ΣΚΑΪ, «Γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο από τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι;» αναρωτήθηκε. Ντόμπρα η Πεγκάρα.

Γραμμέλη
Δραστήρια εσχάτως η συνάδελφος Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού τον ΔΟΛ πήγε στο «Πρώτο Θέμα», ξεκίνησε και μια νέα στήλη στο jenny.gr, που την αφιέρωσε «σε όλα τα κορίτσια που είναι ή δεν είναι φίλες μου και επέλεξαν να μην ακουμπάνε σε πλάτες και σε πορτοφόλια συντρόφων, χορηγών και μπαμπάδων». 

Καραβάτου
Το Epsilon TV προχώρησε στη λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη. Ο κύριος λόγος ήταν οι χαμηλές τηλεθεάσεις της. Ποιος την ακούει πάλι να κλαψουρίζει για το «κόψιμο»…
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου