Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

...MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 7/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο διορισμός του Τ. Μεταξά στο ΔΣ της ΕΡΤ

Με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ο Αριστοτέλης Μεταξάς διορίζεται στο ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Η απόφαση αυτή, που έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια, προκαλεί την αντίδραση της ΠΟΣΠΕΡΤ.
---
Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

για τη Digea στον Υμηττό

Τις δικές της εγκαταστάσεις αποκτά στον Υμηττό η Digea. Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και έχουν εγκριθεί από τον Δήμο Αθηναίων για να στήσει ο ιδιωτικός πάροχος δικτύου τον ιδιόκτητο σταθμό «Υμηττός 2».
---
Ανανέωση εκπομπών στην ΕΡΤ3

Την ανανέωση εκπομπών της ΕΡΤ3 αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, ανανεώθηκαν οι εκπομπές «Εναλλακτικά αρτοποιήματα» (105.208,68 ευρώ για 12 επεισόδια), «Δίγαμμα» (101.280 ευρώ για 12 επεισόδια), «24 ώρες Ελλάδα», (87.928 ευρώ για 12 επεισόδια) και «Borders» (99.996 ευρώ για 12 επεισόδια).
---
Επαφές "Αργος" - Grant Thornton
για την πιστοποίηση των κυκλοφοριών

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με την εταιρεία Grant Thornton έχει η διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος». Στόχος η καθιέρωση ενός συστήματος πιστοποίησης της κυκλοφορίας των εντύπων.
---
Κενό στις οικονομικές υπηρεσίες του ΕΣΡ

Η Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής αναλαμβάνει να καλύψει το κενό στις οικονομικές υπηρεσίες του ΕΣΡ. Με κοινή απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο πρόεδρος του ΕΣΡ Αθανάσιος Κουτρομάνος, ο προϊστάμενος της αρμόδιας Διεύθυνσης του υπουργείου αναλαμβάνει τις οικονομικές αρμοδιότητες της Αρχής, χωρίς –όπως σημειώνεται στην απόφαση– να συνιστά αυτό παραβίαση της ανεξαρτησίας του Συμβουλίου.
---
Η “Χρυσή Μπάλα” στην ΕΡΤ

Ακόμα ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, στην ΕΡΤ! Από φέτος και για τα επόμενα 3 χρόνια, η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα στη βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη από τη FIFA!

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, απευθείας από τη Ζυρίχη, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Κριστιάνο Ρονάλντο!
---
Πέθανε ο δημοσιογράφος
Στάθης Ευσταθιάδης

Σε ηλικία 91 ετών πέθανε το Σάββατο ο δημοσιογράφος, Στάθης Ευσταθιάδης, ο οποίος μέχρι πρότινος... εργαζόταν στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής».

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου