Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 9/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προκήρυξη για το barcode στις εφημερίδες

Σε προκήρυξη εντός της εβδομάδας για την προμήθεια συσκευών barcode προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Πρόθεση του υπουργείου είναι η άμεση εφαρμογή του συστήματος ελέγχου των πραγματικών πωλήσεων των εφημερίδων. Αν πιστοποιηθούν οι κυκλοφορίες θα υπάρχει άμεση επίπτωση και στον τρόπο κατανομής της κρατικής διαφήμισης.
---
Προσφεύγει στην ΕΕ
το One Channel για τον αποκλεισμό του

Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα ελληνικά δικαστήρια προτίθεται να καταθέσει η εταιρεία Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον αποκλεισμό από τη δυνατότητα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος. Στο στόχαστρο θα βρεθεί το νομικό καθεστώς που επιτρέπει σε υφιστάμενους σταθμούς να λειτουργούν και να εκπέμπουν σήμα.
---
Έσοδα 38 εκατ. ευρώ για το Mega
το 2016 με κλειστά ρολά!

Προτάσεις και σκέψεις στο Mega για τη μετάδοση νέων προγραμμάτων. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί κάποια επιχειρηματική πρωτοβουλία, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του συνόλου των εργαζομένων για το αν θα πρέπει ή όχι να βγει δελτίο ειδήσεων στον αέρα, όπως έχει προτείνει ο Μιχάλης Ιγνατίου. Το εντυπωσιακό στοιχείο πάντως είναι πως το Mega, υπολειτουργώντας, με δεσμευμένους τους λογαριασμούς του και τους μετόχους να απουσιάζουν επί της ουσίας, έκλεισε με έσοδα 38 εκατ. ευρώ το 2016.
---
Ως τις 15 Ιανουαρίου
ο δηλώσεις “πόθεν έσχες”
για τους δημοσιογράφους

Λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2017 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων σύμφωνα με τον ν. 4425/2016 για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ. Οι δηλώσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στο νέο σύστημα «ΠΟΘΕΝ» (www.pothen.gr) με τη χρήση προσωπικών κωδικών Taxisnet, ενώ αρμόδια αρχή, στην οποία οι υπόχρεοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, είναι η Γ΄ Μονάδα Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.
---
Βήμα… στα Παραπολιτικά FM

Με «άρωμα» ΒΗΜΑ FM …ο Παραπολιτικά FM από τη νέα χρονιά. Ο Γιώργος Κακούσης και ο Δημήτρης Πετρόπουλος θα παίρνουν τη σκυτάλη το πρωί από τον Βασίλη Αδαμόπουλο και τον Σωτήρη Ξενάκη. Στο ραδιόφωνο του Ομίλου των Παραπολιτικών ξεκίνησαν την εκπομπή τους οι ιθύνοντες του «Report» Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και Αυγουστίνος Ζενάκος. Από τον σταθμό αποχώρησε η Μαριάννα Πυργιώτη.
---
Αγγελίδης και Παγώνης
από σήμερα στις 10.00 στην ΕΡΤ1

Νέα δίωρη, πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη, στην ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε μέρα στις 10. Οι συντελεστές υπόσχονται ενημέρωση με διαφορετικό στυλ, προσεγγίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας, των συνανθρώπων μας της διπλανής πόρτας.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου