Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

... ο "Μπαταχτσής" στο Trapezes League ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
e-mail αναγνώστη

Ο Μπακαλόγατος. Του Μπαταχτσή
Το αυτογκόλ του μπαταχτσή
.
Όταν δεν κατέχεις το άθλημα και συνάμα στηρίζεσαι σε παίχτες παλτά και καπαρντίνες, στην καλύτερη περίπτωση θα χάσεις, αλλά στην χειρότερη θα ξεφτιλιστείς. Ε, στον “μεγάλο” οργανισμό συνέβη το δεύτερο.

Κατέβασε ο μπαταχτσής εκδότης ομάδα με διευθυντές, αρχισυντάκτες, νομικούς, μικροπαυλέους και κοντοζώτηδες, άλλα τσιράκια και τερματοφύλακα τον Κοντό “της κακομοίρας” λογιστικής. Ξέρετε, εκείνον τον “τέσσερα χρόνια σε κάθε τάξη”, “πήζει το μυαλό”, “παίρνει το πτυχίο” και “είναι τελειόφοιτος τετάρτης δημοτικού”.

Άντε λοιπόν να κατεβάσουμε την μπάλα, να την βγάλουμε απ' την περιοχή, ο Κάρα στον Κούση, αυτός στον Pretender (ακριβοπληρωμένη μεταγραφή από «μεγάλο» κανάλι), δώστε πάσα και στον Pibli, που μπήκε αναγκαστική αλλαγή, πίσω ξανά στον Κάρα, αυτός πάλι στον Kούση, μπερδεύονται αυτοί με τα ασφαλιστικά μέτρα κι έτσι τους παίρνει την μπάλα μαζί και την ταυτότητα ο ΕΤΕΡος και κάνει ο αφιλότιμος μια λόμπα ξεγυρισμένη, πηδάει ο “γίγαντας” Κοντολογιστής (1,30μ)... που να την φτάσει... μπερδεύεται και στο δίκτυ-ο της ΕΠΗΕΑ και σκορπάει άφθονο γέλιο στο αμφιθέατρο. Δεν πειράζει, λέει με μια φωνή το προπονητικό δίδυμο, Papa Di Delez, γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.

Με τούτα και μ' εκείνα και μετά από τις γκάφες των “διορισμένων” επιτρόπων, άλλοι 30-40 εργαζόμενοι έσπευσαν, άμα τη λήξει της συνέλευσης, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους με ασφαλιστικά μέτρα κατά του μπαταχτσή εργοδότη τους, που ειρήσθω εν παρόδω, διασύρθηκε από τους εκπροσώπους του.

ΥΓ.: Φροντίστε να κλείσετε θέση για τον επαναληπτικό αγώνα, αλλιώς κινδυνεύετε να σας τσαλαπατήσουν... - θα ακολουθήσει πριβέ με ΤΡΑΠΕΖ(ωμ)Α (sic)
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου