Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

... όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά (Κουρτάκης) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Συνεχίζονται οι «ροές» προς Κουρτάκη

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ESPRESSO – ΠΟΙΟΙ/ΠΟΙΕΣ ΑΚOΛΟΥΘΗΣΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 

Ο Χρίστος Μουλίνος (φωτό) συνεχίζει να στελεχώνει το δημοσιογραφικό του επιτελείο για την υπό έκδοση Ελευθερία του Τύπου. Οι ροές από το πρώην «μαγαζί» του, τις εκδόσεις του Γιάννη Φιλιππάκη, άρχισαν λίγο μετά την αποχώρησή του και συνεχίστηκαν -ίσως και να ολοκληρώθηκαν- αυτές τις ημέρες, καθώς υπήρξαν νέες, αναμενόμενες ορισμένες, παραιτήσεις από τη Δημοκρατία και την Espresso. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Harddog αποχωρεί και δημοσιογράφος του Έθνους για να πλαισιώσει το οικονομικό τμήμα της Ελευθερίας του Τύπου (δεν αναφέρουμε το όνομα, επειδή δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία).

Η πιο σημαντική από τις αποχωρήσεις στο εκδοτικό συγκρότημα του Φιλιππάκη είναι εκείνη της διευθύντριας της Espresso, Αμαλίας Βεβελάκη, που χθες αποχαιρέτησε τους πρώην συνεργάτες της. Πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν ξάφνιασε γιατί ήταν γνωστό ότι η κυρία Βεβελάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα του Χρίστου Μουλίνου. Άλλωστε η εργοδοσία θεωρούσε την αποχώρησή της δεδομένη και τον τελευταίο καιρό της έδωσε μαζεμένο το υπόλοιπο της αδείας της που ήταν αρκετά μεγάλο.

Άλλες αποχωρήσεις

Μεταξύ των πρόσφατων αποχωρήσεων από τις εφημερίδες του Γιάννη Φιλιππάκη είναι εκείνη της Μυρτώς Μπούτση από τα διεθνή της Δημοκρατίας, η οποία αναμένεται να αναλάβει την αρχισυνταξία στη νέα εφημερίδα. Ακόμα αποχώρησε από το ελεύθερο της Espresso η Ελένη Ευαγγελοδήμου.

Και η γραμματέας

Ενδεικτικό της φυγής από τις Δημοκρατία/Espresso με κατεύθυνση τον Πειραιά, όπου βρίσκονται τα γραφεία των εκδόσεων Κουρτάκη, είναι ότι αποχώρησε ακόμα και η γραμματέας του Χρίστου Μουλίνου για να αναλάβει καθήκοντα στη καινούργια δημοσιογραφική στέγη.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου