Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

"Διαζύγιο" Καλογρίτσα - Βαξεβάνη;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απουσιάζει το όνομα του εκδότη
από το αυριανό φύλλο της Documento


Μια μικρή απουσία με μεγάλο ίσως νόημα… παρατηρείται στο αυριανό κυριακάτικο φύλλο της Documento που κυκλοφορεί… αφού από τη θέση του εκδότη απουσιάζει το όνομα του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Μάλιστα στη θέση του εμφανίζεται η εταιρία: MEDIA DOC ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΕ. Βεβαίως όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία της «ταυτότητας» κανονικά στη θέση του διευθυντή παραμένει το όνομα του Κώστα Βαξεβάνη.


Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι της αποχώρησης Καλογρίτσα κι αν σχετίζονται με τις τελευταίες αποκαλύψεις του φύλλου για τη σύζυγο του αρχηγού της ΝΔ ή με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή… Αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης θα τοποθετηθεί.
---
---
Στις Τυπολογίες διαβάζουμε:


Σε “Media Doc ΑΕ” μετονομάστηκε η εταιρεία "Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας AE" η οποία διεκδικούσε μια από τις τηλεοπτικές άδειες. Η “Media Doc” είναι πλέον η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα “Documento”. Το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο των 8 εκατ. ευρώ που ήταν απαραίτητο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μειώθηκε σε 5 εκατ. ευρώ. Μέτοχος και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Καλογρίτσας.


---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου