Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 21/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Πρώτο Θέμα": Πρώτη φορά...

Πρώτη φορά, κατέβασε τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης.

Δεν μπορεί να αυταπατάται ο "Σάτυρος". Θα το έγραφε νωρίτερα, αλλά, ήθελε να δέσει την αίσθηση του αναγνώστη με το ρεπορτάζ του. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ρίξει κατακόρυφα τους αντικυβερνητικούς τόνους αποφεύγοντας τις ακραίες τοποθετήσεις και τα γνωστά "στησίματα" υπουργών και στελεχών. Ειδικά, το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Τέλος οι χυδαιότητες και τα τρολαρίσματα.

Μήπως, τους αναδίπλωσαν οι επιχειρηματικές και δικαστικές εξελίξεις;
---
Τι τους είπε ο Βενιζέλος

Τελευταίο μεγάλο θύμα τους η Γεροβασίλη.

Μόνο που εκεί την πάτησαν άσχημα και για αυτό μάζεψαν άρον άρον το "σκάνδαλο". Ο Βαγγέλης Βενιζέλος που ως συνταγματολόγος και νομικός είναι εξαιρετικός, τους είπε καθαρά ότι έχουν άδικο. Τον συμβουλεύτηκαν, όμως, μετά τη γκάφα και αυτό με την μεσολάβηση του... νέου της παρέας.

Για αυτό μαζεύονται στο "Πρώτο Θέμα".
---
Τι αλλάζει ο Κοντομηνάς

Προωθεί πλάνο πλήρους αναδιάρθρωσης.

Του Alpha, τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού, του Καναλιού 9, και άλλων εταιρειών του σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και μάλλον θετικές.

Η τράπουλα ξαναμοιράζεται στα media.
---
Τι θα πει η αγορά;


Ασφαλές συμπέρασμα δεν βγαίνει

Επειδή χθες κυβέρνηση και αντιπολίτευση μας κούρασαν με τις ποικίλες ερμηνείες που θέλησαν να δώσουν στο αποτέλεσμα του Eurogroup και εγώ τουλάχιστον ασφαλές συμπέρασμα δεν μπόρεσα να βγάλω, είμαι περίεργος πως θα συμπεριφερθεί σήμερα η αγορά. Θα ταχθεί με την άποψη της κυβέρνησης ότι σχεδόν καταγάγαμε …θρίαμβο ή θα υιοθετήσει τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κατώτερο του αναμενομένου; Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν μπορεί κανείς υποστηρίξει ποιο είναι το αποτέλεσμα γιατί απλά δεν υπάρχει …αποτέλεσμα. Ένα τεράστιο ευχολόγιο μόνο από τους Θεσμούς, για να καλύψουν όπως – όπως το θέμα και για να μην έχουμε τίποτε …ντράβαλα, στα μέσα Μαρτίου με τις εκλογές στην Ολλανδία.

Μετά βλέπουμε !
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου