Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 15/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και ο Γιώργος Χελάκης
στην “Ελευθερία του Τύπου”

Ο Γιώργος Χελάκης, επί σειρά ετών διευθυντής της “SportDay” προστέθηκε στην ομάδα της “Ελευθερίας του Τύπου”. Θα επιμελείται μια στήλη με αθλητικό παρασκήνιο. Η εφημερίδα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 19 Μαρτίου.
---
Δεν μετέδωσε η ΕΡΤ
τις “Ειδικές Αποστολές”

Δεν μεταδόθηκε χθες βράδυ η εκπομπή “Ειδικές Αποστολές” από την ΕΡΤ1. Η εκπομπή του Φάνη Παπαθανασίου που είχε προαναγγελθεί για το αφιέρωμά της στο Ισραήλ, δεν προβλήθηκε, χωρίς να υπάρχει επίσημη εξήγηση από την ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συντελεστές της, δεν πρόλαβαν να την μοντάρουν.
---
Ασφαλιστικά μέτρα
εργαζομένων MEGA κατά Digea

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του MEGA κατά της Digea να υποβαθμίσει την ισχύ του σήματος του καναλιού. Η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί ζητούσε να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ποιότητα εκπομπής του MEGA, υπό την προυπόθεση πως η Τηλέτυπος θα καταβάλει ποσό 98 χιλιάδων ευρώ το μήνα.
---
Κρέτσος: «Προτεραιότητα η κάλυψη
των απομακρυσμένων περιοχών
και η επιβίωση των περιφερειακών σταθμών»

*Για πρώτη φορά η Ελλάδα συμμετέχει στη σύσκεψη των χωρών της SEDDIF, που διαπραγματεύεται τον διεθνή συντονισμό των συχνοτήτων.

* Αφού κατοχυρωθούν οι συχνότητες -λαμβανομένου υπόψη και ότι το 2020 θα πρέπει να αποδοθεί επιπλέον ψηφιακό μέρισμα στις τηλεπικοινωνίες- θα εκπονηθεί ο νέος χάρτης τηλεοπτικών συχνοτήτων, ο οποίος θα προβλέπει πραγματική κάλυψη του 98% της χώρας.

* Θετική η συνεργασία των παρόχων Digea-ΕΡΤ, με στόχο την πλήρη κάλυψη της χώρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.avgi.gr/
---
ΠΟΣΠΕΡΤ:
Αλληλεγγύη στους 34 του ΠΑΜΕ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα και απαιτεί την αθώωση στα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων που δικάζονται στις 16 Μάρτη για την κινητοποίηση που διοργάνωσαν στις 30/01/2013 ομοσπονδίες και συνδικάτα στο Υπουργείο Εργασίας.

Η κινητοποίηση αυτή είχε σκοπό την έντονη διαμαρτυρία για τις προκλητικές δηλώσεις του τότε Υπουργού Εργασίας Βρούτση, «ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχθηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις» κλπ. (συνέχεια ΕΔΩ)
---
Υπόθεση "Κούρτη"

Για σήμερα μετέθεσαν τα μέλη του Πειθαρχικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΕΡΤ την απόφαση για την υπόθεση Κούρτη. Είναι αντιληπτό πως η κρίση του Πειθαρχικού για έναν άνθρωπο που κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος και επαναπροσλήφθηκε από την ΕΡΤ, κατά παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, θα κρίνει πολλά πράγματα.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου