Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Μικρό ΔΟΛ στήνει ο Μεμής...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πλήθος σημαντικών στελεχών
του Συγκροτήματος στο protagon


Μπορεί το μηντιακό κουτσομπολιό να ασχολείται με τις μεταγραφές της νέας εφημερίδας του ομίλου των Παραπολιτικών από τον ΔΟΛ, όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει η αξιόλογη προσπάθεια ενδυνάμωσης του protagon που κάνει ο Χρήστος Μεμής, ο οποίος απέκτησε το πετυχημένο site από τον Σταύρο Θεοδωράκη πριν από δύο χρόνια.


Ο Μεμής είχε κρατήσει έναν πυρήνα από το protagon και τον εμπλούτισε αμέσως με ικανά πρώην στελέχη του ΔΟΛ (Πάνος Παπαδόπουλος, Σπύρος Σεραφείμ, Κική Τριανταφύλλη, Κιάρα Σουγκανίδου) επεμβαίνοντας προσεκτικά στη φυσιογνωμία του site, ώστε να κρατήσει το σχολιαστικό του χαρακτήρα, αλλά να αποκτήσει και επαφή με την επικαιρότητα. Το εγχείρημα ήταν τελικά πετυχημένο και ο Μεμής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και αρχίζει να εμπλουτίζει συνεχώς τον αριθμό των συνεργατών του site με στοχευμένες κινήσεις γνωστών δημοσιογράφων και αρθρογράφων από διάφορους χώρους (π.χ. Καρελιάς) αλλά μετά από 20 χρόνια στη διεύθυνση του Βήματος και των ΝΕΩΝ είναι φυσικό να επιλέγει πρόσωπα από τον ΔΟΛ.

Έτσι το τελευταίο διάστημα στο protagon αρθρογραφούν μια σειρά από γνωστά ονόματα του συγκροτήματος, Άγγελος Κωβαίος, Άγγελος Αθανασόπουλος, Ζώης Τσώλης, Αργύρης Παπαστάθης (που μετακόμισε από το ΒΗΜΑ στο Πρώτο Θέμα πριν λίγες εβδομάδες), Ελευθερία Κόλλια, Κοσμάς Βίδος, είναι ορισμένα από τα νέα πρόσωπα στο protagon και όπως μαθαίνουμε η συνεργασία με πρώην και νυν στελέχη του ΔΟΛ θα συνεχιστεί αφού ο Χρήστος Μεμής σχεδιάζει να εισέλθει ακόμη πιο δυναμικά στην ιντερνετική ενημέρωση.

Για να μην παρεξηγηθούμε, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το protagon, αλλά πρέπει να προβάλλονται θετικά κάποιες τέτοιες προσπάθειες σε αυτές τις δύσκολες για τον κλάδο εποχές. Αυτό γιατί δεν ξέρουμε φυσικά τι είδους αμοιβές δίνει ο Μεμής, αλλά μαθαίνουμε ότι πρώτον φροντίζει να είναι πάντα συνεπής στις πληρωμές και επίσης σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει κατά κόρον στο ελληνικό Internet δείχνει ότι δεν ψάχνει τις εύκολες λύσεις (παίρνω πιτσιρίκια τους δίνω χαρτζιλίκι και κάνουν copy paste) αλλά δείχνει ότι θέλει να κάνει την προσπάθεια του στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου