Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο ΕΔΟΕΑΠ έλυσε τα τεχνικά προβλήματα της "Συσπείρωσης" ...

*
Λάμπρος Θ.
Παπαξενάκης
***
*

Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ-ΕΣΗΕΑ
Τεχνικά προβλήματα STOP!
.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα την επαναλειτουργία του ιστοτόπου της "Συσπείρωσης Δημοσιογράφων", δηλαδή της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογραφικό χώρο. Η τελευταία ανάρτηση είχε δημοσιευθεί στις 6/9/2016 και όπως αναφέρει σήμερα "Τα τεχνικά προβλήματα λύθηκαν. Η περίοδος είναι κρίσιμη και από αυτό το βήμα θα προσπαθήσουμε υπεύθυνα και χωρίς κραυγές να ενημερώνουμε και να διεκδικούμε."

Έτσι είναι; Τα ...τεχνικά προβλήματα που διήρκεσαν 6 μήνες, τους πλέον κρίσιμους για το μέλλον του επαγγέλματος μετά τον κυβερνητικό "Αρμαγεδδώνα" που λεηλάτησε και διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία, λύθηκαν σήμερα!!!

Εκλογικές διαδικασίες εν' όψει βλέπετε (για νέα δ.σ. ΕΔΟΕΑΠ στις 28-30/3 και ΕΣΗΕΑ το καλοκαίρι) και οι "σύντροφοι"-συνάδελφοι, αφού έλυσαν τα ...τεχνικά τους, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και να ...διεκδικήσουν

Προφανώς κάποιες θεσούλες. Γιατί μόνο τα δικαιώματα των δημοσιογράφων δεν υπερασπίστηκε (όχι να διεκδικήσει) η συγκεκριμένη παράταξη δια των εκπροσώπων της. Τρανταχτό παράδειγμα η στάση της ηγεσίας της ΠΟΕΣΥ και η κυβερνητική ανταμοιβή της με διορισμό στη Συμβουλευτική Επιτροπή του ΕΦΚΑ, (ΕΔΩ και ΕΔΩ) και πίσω από τις πλάτες των συναδέλφων.

Στον συγκεκριμένο ιστοτόπο, μάλιστα, έσπευσαν να δημοσιεύσουν και ...αγωνιστικές θέσεις και ...διαθέσεις κάποιων για τον ΕΔΟΕΑΠ. 

Είπαμε, εκλογές και αναφαίρετο δικαίωμα όλων η διεκδίκηση της ψήφου, αλλά όχι εν μέσω τεχνικών προβλημάτων, έτσι "σύντροφοι";
Λ.Θ.Π. 
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου