Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

"Δεν φοβόμαστε Αλήτες που έπαιρναν Μίζες"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Αλήτες κατάκλεψαν τη χώρα"


Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος δέσμευσε τον λογαριασμό της Realnews για να εισπράξει 11,700 ευρώ που τού επιδίκασε δικαστήριο ως αποζημίωση σε αγωγή του εναντίον της εφημερίδας.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά το δικαστήριο δε δέχθηκε τον ισχυρισμό του ότι τα δημοσιεύματα για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα είχαν συκοφαντικό χαρακτήρα. Το μόνο στο οποίο τον δικαίωσε ήταν ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθούν προσωπικά του στοιχεία, όπως η διεύθυνση κατοικίας του και το τηλέφωνό του. Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει το έγγραφο με το οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη ζητούσε τη συνδρομή της ελβετικής για να ανοίξουν λογαριασμοί της Σταυρούλας Κουράκου, συζύγου του κ. Παπαντωνίου στην τράπεζα HSBC. Στο έγγραφο αυτό υπήρχαν τα στοιχεία του, τα οποία δεν κάλυψε η εφημερίδα, πράγμα που ο εκδότης της χαρακτήρισε «λάθος».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε στην εκπομπή του στον Real fm για αλήτες που κατάκλεψαν τη χώρα και υπογράμμισε ότι δεν θα περάσει η προσπάθεια φίμωσης της Realnews, που έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Ακούστε τι είπε:


---
*

1 σχόλιο:

  1. Οι αλήτες που κατάκλεψαν τη χώρα στο σκαμνί με συνοπτικές διαδικασίες. Πώς γίνεται όμως η πενταετία 2004-2009, να είναι τόσο άσπιλη και αμόλυντη, τότε που πήγαμε στα βράχια με χίλια, τότε που διογκώθηκε το χρέος, τότε που κάθε εξάμηνο αλλάζαμε το μισό δημοσιοϋπαλληλικό πληθυσμό προς άγραν ψήφων, τότε που καλύψαμε το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων, τότε που "χάνονταν" απόρρητοι φάκελλοι σχετικά με τα εξοπλιστικά. Φως στη συγκεκριμένη περίοδο δεν φαίνεται γιατί έχουμε Παυλόπουλο πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πάνο εταίρο με κυβερνητική θητεία και των δύο τη συγκεκριμένη περίοδο. Πάντα η ...κάθαρση σ' αυτό τον τόπο είναι επιλεκτική και συνήθως μόνο για κομματικά οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή