Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

...ΤΑ ΝΕΑ - "ανακατασκευή" του πολιτικού ρεπορτάζ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αλλαγές στα «ΝΕΑ»

Ο Διονύσης Νασόπουλος νέος αρχισυντάκτης και υπεύθυνος στο πολιτικό ρεπορτάζ
Σε ριζική -και εν πολλοίς αναγκαστική- ανανέωση του πολιτικού ρεπορτάζ προχώρησαν τα ΝΕΑ, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις συντακτών και τα μεγάλα κενά που είχαν δημιουργηθεί στο πιο νευραλγικό τμήμα που διαθέτει διαχρονικά η καθημερινή εφημερίδα του ΔΟΛ.

Με αυτό τον οδηγό, ο διευθυντής των ΝΕΩΝ, Παναγιώτης Λάμψιας, αποφάσισε επί της ουσίας την επαναδημιουργία του τμήματος, με εσωτερικές μετακινήσεις και την αξιοποίηση συντακτών από άλλα Μέσα του Οργανισμού, δίνοντας ώθηση και σε μια συλλογική προσπάθεια να διατηρηθούν τα ΝΕΑ στην πρώτη γραμμή, στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορία τους.

Ο Διονύσης Νασόπουλος αναβαθμίστηκε σε αρχισυντάκτη της εφημερίδας και ανέλαβε το συντονισμό του πολιτικού τμήματος, το οποίο στελεχώνεται πλέον από νέα πρόσωπα σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης Αιμίλιος Περδικάρης, μετακινούμενος από τον ΒΗΜΑ fm, ανέλαβε το κυβερνητικό ρεπορτάζ και την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάνος Χαραλαμπάκης, με εξαιρετικό δείγμα γραφής στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, ανέλαβε το ρεπορτάζ της ΝΔ, η Μυρτώ Λιαλιούτη καλύπτει πλέον τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι), ενώ το διπλωματικό ρεπορτάζ ανέλαβε η Κατερίνα Δράκου, η οποία ήταν ήδη διαπιστευμένη στο ΥΠΕΞ για τον ΒΗΜΑ fm και τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει το κεντρικό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Το ΚΚΕ παραμένει στα χέρια του αρθρογράφου της εφημερίδας, Δημήτρη Μανιάτη, ενώ το «Στίγμα» των ΝΕΩΝ γράφει πλέον η πολιτική συντάκτρια Καρολίνα Παπακώστα. Το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τα ΝΕΑ θα καλύπτει, παράλληλα με το ΒΗΜΑ, ο Λάμπρος Σταυρόπουλος.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου