Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ακόμα και στο Derti 98.6 βγήκε ο Άδωνις...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μόνο στο Ράδιο Κορασίδης δεν έχει πάει


Μας κυνηγά σε όλα τα FM ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Ένα πρωί να συντονιστούμε σε ένα ραδιόφωνο και να μην πέσουμε πάνω του, καημό το έχουμε. Δεν μπορούμε να... κρυφτούμε ούτε καν στο Derti 98.6. 

Βγήκε λοιπόν το πρωί στην (καλή) δημοσιογραφική εκπομπή που παρουσιάζουν οι Νίκος Μάνεσης και Νίκος Συρίγος τα πρωινά στο λαϊκό ραδιοσταθμό του ομίλου Πολίτη. Εννοείται πως τον κάλεσαν (ο Νίκος Μάνεσης να υποθέσουμε), δεν πήγε και από μόνος του.

Θα μπορούσε να μην βγει; Πιθανότατα όχι. Θα μπορούσαν να μην το καλέσουν; Σίγουρα ναι. Ωραίο το άνοιγμα που επιχειρούν οι δύο καλοί δημοσιογράφοι αλλά, απορία το έχουμε: κάποιο πρόσωπο λιγότερο «καμένο» σε προβολή, δεν βρήκαν; «Κρατήστε μόνο τη μουσική ακρόαση και μην καλείτε πολιτικούς γιατί θα χάσετε» τους έγραψε κάποιος -ο πιο ήπιος- στο facebook.

Ο ίδιος ο Άδωνις, στο διάλογο που είχαμε στο twitter, έλεγε άλλα αντ' άλλων.
Αυτόν βαρεθήκαμε να ακούμε σημειώναμε, συγγνώμη μας καλούσε να ζητήσουμε από τους δύο δημοσιογράφους, τρέχα γύρευε γιατί...


Θέλουμε να σας πούμε πως τον... συμπαθούμε τον Άδωνι έστω και για τους λάθος λόγους αλλά είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε για να το καταλάβετε (κι εσείς κι εμείς)...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου