Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 25/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η "φωνή" του Γερούν, ο Ψυχάρης,
η Γκολεμά, η ΕΡΤ και τα... καπέλα!

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Αθυροστομία
Ο εκ Βρυξελλών ανταποκριτής των Star και Real FM Θάνος Αθανασίου υποστήριξε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ (σ.σ. «δεν τα είπε ακριβώς έτσι» και «μεταφέρθηκε λάθος η δήλωση» με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμπουράκης να ξεσπάσει on air: «Λέει μαλακίες» και «αυτοί εκεί πάνω δεν πηδάνε, ή πηδάνε μόνο για να κάνουν παιδιά». Ηρεμα, Μήτσε…

Ψυχάρης είσαι…
Τη στιγμή που ο ΔΟΛ είναι εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την «ειδική διαχείριση» του συγκροτήματος, ο Σταύρος Ψυχάρης στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον των (πρώην) εργαζομένων του και κατέθεσε μήνυση κατά 13 εργαζομένων του σταθμού Βήμα FM και όλων όσοι είναι σε επίσχεση εργασίας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει καταβάλλει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο δύο μισθούς σε δύο δόσεις, μαζί με το δώρο Χριστουγέννων, και τους ζητά να διακόψουν άμεσα τις επισχέσεις και να του πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα.

Γκολεμά
Συμπληρώνεται το παζλ της «Κυριακάτικης Εφημερίδας» που θα κυκλοφορήσει σύντομα με επικεφαλής τον Κώστα Χαρδαβέλλα και εκδότη τον Νίκο Μανεσιώτη, εκδότη της «F&M Voice». Στο τιμ εντάχθηκε και η γνωστή δημοσιογράφος, Ντέπυ Γκολεμά.

Τρομοκρατικό
Αντανακλαστικά έδειξε προχθές η ΕΡΤ, με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, καθώς κάλυψε για ώρα με ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ τα γεγονότα. Να λέμε τα αρνητικά, να λέμε όμως και τα θετικά.

Καπέλα
Με «ψου-ψου» και ποσταρίσματα με… σπόντες στα social media συνεχίζεται ο… πόλεμος του «καπέλου». Γνωστό ότι οι μεν κατηγορούν τους δε για «φουσκωμένο» αριθμό πωλήσεων.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου