Τρίτη 23 Μαΐου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 23/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληρώθηκαν μόλις
ένα 15νθήμερο στον Πήγασο!

Το μισθό ενός 15νθήμερου έλαβαν οι εργαζόμενοι στον Πήγασο. Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 19,6% των μετοχών της Τηλέτυπος από την Πήγασος σε εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, αντί ποσού 5 εκατ. ευρώ, έγινε η καταβολή της μισθοδοσίας στους απλήρωτους της εκδοτικής εταιρείας της οικογένειας Μπόμπολα.
---
Και ο Β. Μαρινάκης για το ΔΟΛ!

Ελήφθη η απόφαση στον Πειραιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσει το ΔΟΛ, καταθέτοντας, στις 31 Μαϊου, προσφορά. Σύμφωνα με τους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, προς πώληση είναι η ακίνητη περιουσία του ΔΟΛ, και τα ΜΜΕ μαζί με τις συμμετοχές της εταιρείας (MEGA, ΑΡΓΟΣ, ΙΡΙΔΑ κ.α.)
---
“Εφαρμόστε το νόμο,
προχωρήστε τον διαγωνισμό”

Σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, «το πλαίσιο της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες είναι σαφές και προσδιορισμένο από δύο πολύ συγκεκριμένες δικαστικές αποφάσεις:

1.το ΣτΕ έκρινε το 2017 ότι η αδειοδότηση των καναλιών πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ,

2.το ΣτΕ έκρινε το 2010 (αλλά και το 2017), ότι τα κανάλια λειτουργούν παράνομα», θύμιζαν οι ίδιοι κύκλοι. Με άλλα λόγια, «το ΣτΕ δηλαδή τόνισε και στις δύο περιπτώσεις ότι θα πρέπει άμεσα να γίνει διαδικασία αδειοδότησης».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.amna.gr/
---
Ενοχλεί η αλήθεια…

Ενόχλησαν τα σκίτσα της έκθεσης «Sweet Europe» στο Σύνταγμα δημοσιολόγους και αρθρογράφους των εφημερίδων «Βήμα», «Πρώτο Θέμα» και «Καθημερινή» που ταυτίζονται με την πολιτική της Μέρκελ και νεοφιλελεύθερων της Ευρώπης. Για την έκθεση, την οποία διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Γελοιογράφων, υπό την αιγίδα της Βουλής, οι εν λόγω αρθρογράφοι εγκάλεσαν τον πρόεδρο της Βουλής! Τους ενόχλησαν ειδικότερα τα σκίτσα που επισημαίνουν τη στροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τον νεοναζισμό.
---
Κρέτσος: Άλλα έλεγε
η Digea για τον αριθμό των αδειών

Έγγραφα της Digea αποκαλύπτουν πως οι καναλάρχες- μέλη της ζητούσαν περισσότερες άδειες, την ώρα που σύμφωνα και με τα στοιχεία της εταιρείας το φάσμα εκπομπής υψηλής ευκρίνειας με την υφιστάμενη τεχνολογία χωράει μέχρι έξι κανάλια εθνικής εμβέλειας. Όπως αποκαλύπτει το Κόκκινο, τα έγγραφα με την παραδοχή της Digea στάλθηκαν στο ΕΣΡ στις 20 Απριλίου του 2016, δηλαδή πριν την περίοδο που επέμεναν να δοθούν περισσότερες τηλεοπτικές άδειες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.stokokkino.gr/
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου