Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 24/6 ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*


Περί Βρυώνη και Ιλίτζαλι

Ο "Σάτυρος" αυτό που ξέρει είναι ένα.

Οι δουλειές και ειδικά οι μεγάλες δεν ανακοινώνονται. Όταν διαρρέεις ότι πας στην Πόλη να δεις τον Ιλίτζαλι για να πουλήσεις το κανάλι σου, κάπου αλλού αποσκοπείς. Βεβαίως, από την άλλη, ο Φίλιππος Βρυώνης έλεγε Τετάρτη βράδυ σε κολλητό του βουλευτή, ότι "συναντήθηκα με τον Τούρκο. Πήγε καλά η συνάντηση. Προχωράμε".

Ο Μr Survivor, πάντως, αποτελεί "προϊόν" του Ταγίπ.
---
Τη συνταξιοδότησαν πρόωρα

Η V+O του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ξηλώνει την "παλαιά" Εθνική και εγκαθιστά το δικό της σύστημα. Αν και η κυρία Τσαγκαράκη δεν ανήκει σε αυτό. Εκτός αν αποτελεί "μεταγραφή" της εταιρείας του κ. Βαρβιτσιώτη ή προσωρινή λύση. 

Η είδηση είναι ότι η επί χρόνια επικεφαλής του marketing της Εθνικής συνταξιοδοτήθηκε μια ώρα αρχύτερα, ευδοκίμως τερματίσασα...

Για την ώρα, ο Σπυρόπουλος αντέχει στην πολιορκία.
---
Πώληση-έκπληξη

Προβλήματα οικονομικά αντιμετώπιζε.

Στον "αέρα", τόσο καιρό, άλλο πράγμα κυριαρχούσε. Μια δυναμική, μια ζωντάνια, μια ανάπτυξη. Φαίνεται ότι όλα αυτά ήταν ψιλομούφα. Έτσι, αναγκάστηκε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού να πουλήσει την εταιρεία του.

Την πούλησε σε ξένους.

---
Είμαστε όλοι Μπαλάσκες

Ακατανόητη. Πλην όμως όχι ανόητη.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου να καταδικάσει τον συνάδελφο μας Στρατή Μπαλάσκα για το αδίκημα της εξύβρισης. Ποια ήταν η εξύβριση του δημοσιογράφου στην τοπική ημερήσια εφημερίδα της Λέσβου «ΕΜΠΡΟΣ». Χαρακτήρισε νεοναζί έναν δεδηλωμένο νεοναζί γυμνασιάρχη ο οποίος παίζει τον ρόλο του θεωρητικού της "Χρυσής Αυγής" στο νησί. Ο Μπαλάσκας έγραψε στην εφημερίδα του το άρθρο για να σχολιάσει άρθρο του μηνυτή, υπό τον τίτλο "Το απόλυτο ψεύδος είναι ένα: αυτό του Πολυτεχνείου". Ο κύριος γυμνασιάρχης μάχεται μάλιστα στα social media υπέρ των νεοναζιστικών απόψεων.

Ο Άρειος Πάγος παρ΄ όλα αυτά έκρινε ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης. Σκόπευε στην προσβολή της τιμής και της υπόληψης του γυμνασιάρχη. Άρα μπορεί ένας εκπαιδευτικός ανενόχλητος, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης αυτής, να μεταλαμπαδεύει στα παιδιά όλες τις θεωρίες και τις απόψεις της "Χρυσής Αυγής".

Πολύ σωστά αντέδρασε η ΠΟΕΣΥ. Δεν φτάνει αντίδραση της. Άμεσα πρέπει να τελειώνει το αστείο με τις μηνύσεις και τις αγωγές που αποσκοπούν στην φίμωση των δημοσιογράφων.

Ας το δει το θέμα αυτό η αριστερή κυβέρνηση του τόπου. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου