Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

... ο Δημ. Μάρης παίρνει τον Sport24 103.3 και εφημερίδα;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο σφυρί βγαίνει ο μισός Sport24 103.3

Το υπόλοιπο 50% των μετοχών του σταθμού, της πλευράς Μπόμπολα, βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι δανείστριες τράπεζες βγάζουν σε δημοπρασία τον Πήγασο που θα «σπάσει» και θα πουληθεί κομμάτι-κομμάτι, καθώς ως ανώνυμη εταιρεία έχει μόνο συμμετοχές σε θυγατρικές στην κατοχή του. Η ημερομηνία του πλειστηριασμού έχει οριστεί σε έναν μήνα περίπου, στις 26 Ιουλίου.

To Sport24 Radio ανήκει στην εταιρεία N.S.P. Radio A.E., η οποία τον Ιανουάριο του 2013 απορρόφησε την Sport Plus A.E.E. που εξέδιδε μέχρι τότε την Goal News. Από τον Δεκέμβριο του 2014 μπήκε στην μετοχική σύνθεση της «N.S.P.» με 50% η 24 Media, εξαγοράζοντας και το management (μόνο) της συχνότητας, αφήνοντας το υπόλοιπο 50% και την εφημερίδα στον Πήγασο. Στο τελευταίο ΔΣ που εκλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Μάρης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σταύρος Δρακουλαράκος, αμφότεροι από την 24 Media, και μέλος ο Θωμάς Σιωζόπουλος από τον Πήγασο.

Ο ραδιοσταθμός, λοιπόν, είτε θα αποκτήσει νέο συνέταιρο μετοχικά, είτε μοναδικό ιδιοκτήτη, αν συμμετάσχει στην διαδικασία και πλειοδοτήσει ο Δημήτρης Μάρης. Μαζί με μια αθλητική εφημερίδα για τον όμιλό του...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου