Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΕΣΗΕΑ - "Αδέσμευτοι" Vs "Ενωμένων"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
e-mail αναγνώστη
Η ανακοίνωση
των "Αδέσμευτων Δημοσιογράφων" (Κυρίτσης)
για το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ


ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
«ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»!.. 


Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017
Διακωμώδηση του θεσμού του Προέδρου…

Ο σχηματισμός «Προεδρείου Ετερόκλητης Συμμαχίας» στην ΕΣΗΕΑ και η διακωμώδηση του αξιώματος του Προέδρου είναι το αποτέλεσμα της σημερινής (7.7) ψηφοφορίας για τη συγκρότηση σε Σώμα του νεοεκλεγέντος Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία ξανά σήμερα και έλαβε η ίδια για το αξίωμα του Προέδρου έξι (6) ψήφους επί παρόντων οκτώ (8), δηλαδή τους πέντε δικούς της συμβούλους και τον Σταύρο Καπάκο της Παράταξης «Συσπείρωση – Δούρειος Τύπος», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον ίδιο αριθμό ψήφων (6) έλαβε για τη θέση του γενικού γραμματέα ο Σταύρος Καπάκος, που εξελέγη. Τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου θα συμπληρωθούν σε αμέσως προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. και προφανώς από την «Ετερόκλητη Συμμαχία».

Ειδικά, η όλη δεύτερη διαδικασία σήμερα για την εκλογή Προέδρου είναι άκυρη, ως παράνομη, αντικαταστατική και ανυπόστατη, με αποκλειστική ευθύνη της Μαρίας Αντωνιάδου, η οποία έχει ήδη εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου από τις 23 Ιουνίου 2017 νομίμως, αφού είχε λάβει πέντε ψήφους σε σύνολο οκτώ παρόντων, δηλαδή πλέον του 50+1 όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ και ο νόμος (άρθρο 65 Αστικού Κώδικα).

Επομένως, η κυρία Αντωνιάδου έχει ήδη εκλεγεί Πρόεδρος με πέντε ψήφους (και όχι με έξι), είναι δηλαδή «Πρόεδρος μειοψηφίας» από τις 23 Ιουνίου, παρανόμως, δε έκτοτε, αρνείτο και μέχρι σήμερα να αναλάβει τα καθήκοντά της.

Εμείς, η Παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλουμε ως παράνομη, άκυρη και πραξικοπηματική τη σημερινή διαδικασία για την «εκλογή Προέδρου», που ευτελίζει το θεσμό και για το λόγο αυτό ο Εκπρόσωπός μας αποχώρησε από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.


«ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου