Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο Ταγματάρχης ίσως στο "Εψιλον" - ο Πρετεντέρης;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Ταγματάρχης στο τιμόνι του Έψιλον;


…μετά την εξαγορά του καναλιού από τον Σαββίδη

Από την ώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη… αμέσως στην «πιάτσα» διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μάνατζερ που θα τοποθετηθεί για να «τρέξει» το «μαγαζί» στη νέα του φάση είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης που αποχώρησε πριν ένα μήνα από την ΕΡΤ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για σοβαρή επιλογή και στο βαθμό που επιβεβαιωθεί η είδηση η παρουσία του στελέχους στη διοικητική πυραμίδα του σταθμού υποδηλώνει ότι ο πήχης τοποθετείται ψηλά!
---
Σκορδαλιά δίχως σκόρδο


Ερωτηματικό παραμένει μέχρι κι αυτή την ώρα ο ρόλος του Γιάννη Πρετεντέρη στις εφημερίδες του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για την τύχη του δημοσιογράφου έχουν ακουστεί όλα τα σενάρια, πιθανά και απίθανα… Από το ότι θα αναλάβει μια από τις θέσεις των μελών του ΔΣ της νέας εταιρίας, έως ότι θα απομακρυνθεί! Φυσικά και όλα τα ενδιάμεσα με επικρατέστερο να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει να αρθρογραφεί καθημερινά στην τελευταια σελίδα των «ΝΕΩΝ», και τις Κυριακές στο «ΒΗΜΑ».

Άλλωστε ο πολιτικός προσανατολισμός του δημοσιογράφου εξυπηρετεί άριστα τη νέα (και την παλιά φυσικά) γραμμή της εφημερίδας που δεν είναι άλλος από τη στήριξη της συντηρητικής παράταξης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιπλέον όμως, αν ορισμένες εμβληματικές υπογραφές όπως εν προκειμένω του Γιάννη Πρετεντέρη δεν συνεχίσουν να κοσμούν τις σελίδες των ιστορικών εφημερίδων του ΔΟΛ, θα είναι σαν σκορδαλιά δίχως σκόρδο!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου