Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση τεχνικών και διοικητικών της Τηλέτυπος ΑΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σκληρή ανακοίνωση
των εργαζομένων του MEGA:
500 ημέρες αβεβαιότητας, 500 ημέρες
ασάφειας, 500 ημέρες αγωνίας… Πάει πολύ



Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, εξέδωσαν απόψε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στο Μεγάλο Κανάλι, την ίδια στιγμή που επέστρεψε η απαισιοδοξία ότι επίκεινται σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Τον Μάρτιο του 2016 άνοιξε για το MEGA ένας μεγάλος κύκλος προβλημάτων. Όλο αυτό το διάστημα το κανάλι δεν εγκαταλείφθηκε από τους εργαζόμενους που με προσωπικό κόστος αποφάσισαν να στηρίξουν την επιχείρηση στην οποία είχαν επενδύσει για πολλά χρόνια τον κόπο και τις ικανότητες τους. Η απόφαση αυτή βρήκε τη θετική ανταπόκριση των χιλιάδων τηλεθεατών που καθημερινά αποδείκνυαν ότι το πρόγραμμα του MEGA βρισκόταν ψηλά στις προτιμήσεις τους.
Σήμερα, μετά από 17 μήνες και αρκετές προσπάθειες των εργαζομένων να λάβουν σαφείς απαντήσεις για τις προθέσεις των μετόχων, η κατάσταση παραμένει ίδια.
Η μετοχική σύνθεση άλλαξε αλλά οι τράπεζες εξακολουθούν να κρατάνε τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δεσμευμένους, οι μέτοχοι εξερευνούν λύσεις και νέα business plan και οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.
Οι επιχειρηματικοί όμιλοι των κ.κ. Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Σαββίδη, που επένδυσαν στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. λαμβάνοντας μεγάλα ποσοστά μετοχών, έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας και να εγγυηθούν για το μέλλον της. Όμως μέχρι σήμερα και παρά την προ εβδομάδων σύσταση του Δ.Σ. καμία ένδειξη δεν υπάρχει προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι εργαζόμενοι του MEGA, ζητάμε να μπει ένα τέλος σε αυτή την πολύμηνη αναμονή. Ζητάμε να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις για την πορεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και να υπάρξει ένα χρονοδιάγραμμα για το μέλλον.
Δικαιούμαστε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το MEGA ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε τη ζωή και το επαγγελματικό μας μέλλον. Δικαιούμαστε σε κάθε περίπτωση να γνωρίζουμε πως θα ικανοποιηθούν οι νόμιμες απαιτήσεις μας.
Κύριοι μέτοχοι και μέλη του Δ.Σ., ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα ανοιχτά και με το όνομά τους
Οι Διοικητικοί και Τεχνικοί Εργαζόμενοι της Τηλέτυπος Α.Ε.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου