Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Στην περίπτωση του MEGA, κάποιοι στις τράπεζες σκέφτονται πονηρά.

@ Θεωρούν πως, αν οδηγήσουν σε ειδική εκκαθάριση την εταιρεία- θέτοντας την εκτός αδειοδότησης- θα έχουν στα χέρια τα 40 εκατ. ευρώ σε τιμολόγια και ό,τι βγάλουν από την ταινιοθήκη.

@ “Θα πάρουμε στο σύνολο 50 εκατ. ευρώ, από τη συνολική οφειλή κλείνοντας το κανάλι”, σκέφτονται, “ενώ με το MEGA ανοικτό δεν θα τα λάβουμε ποτέ, διότι θα πάμε σε ρύθμιση”.

@ Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε …χθες, να είχανε κλείσει όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς το να πάρουν πίσω τα δάνειά τους,  που χορήγησαν οι ίδιες με κλειστά τα μάτια την εποχή του πάρτι, είναι λίγο δύσκολο.

@ Και για τις αποτιμήσεις που έχουν κάνει σε ορισμένα περιουσιακά στοιχεία ανταγωνιστών του MEGA, θα μπορούμε να μιλάμε για χρόνια.

@ Μετά τις αλλαγές στην Τηλέτυπος με μετόχους αυτής της κεφαλαιακής ισχύος, το λογικό θα ήταν να στηθεί ένα MEGA ισχυρό, όπως συνέβη στην αρχή.

@ Αλλά, αυτό είναι ζήτημα της βούλησης των μετόχων. Σε αυτό το σημείο είμαστε.

@ Το ρεπορτάζ στο “Κ” της “Καθημερινής” για τα εγκαταλελειμμένα ολυμπιακά ακίνητα στο Ελληνικό, μας θύμισε τα πεταμένα χρήματα των Αγώνων. Διότι η “γιορτή” ξεκίνησε επί Κώστα Σημίτη και …συνεχίστηκε.

@ Με περίπου 290 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στην ΕΡΤ επί Καραμανλή, υπήρχαν όλα τα …εχέγγυα για την παραγωγή ενός ισορροπημένου δελτίου ειδήσεων!

@ Τι ωραία που ήταν την εποχή του πάρτι.

@ Με τις 4.000 ευρώ, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που να γίνει δουλειά. Αλλά, πρέπει κανείς να ξέρει και τις πόρτες που χτυπάει.

@ Η προσέγγιση, λοιπόν, τελείωσε νωρίς, για όσους πίστευαν πως κάτι μπορεί να γίνει.

@ Στο μεταξύ κυλάνε οι μέρες στο Ραδιομέγαρο και περνάει ο χρόνος και κάποιοι μπερδεύονται κι άλλοι βάζουν διαρκώς εμπόδια στις αλλαγές.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου