Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΕΘΝΟΣ το Σάββατο στα περίπτερα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τελευταίες λεπτομέρειες για το ΕΘΝΟΣ



Ασκήσεις επί χάρτου -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Mάρης στο fb- για την επικείμενη επανέκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.


To νέο λογότυπο είναι έτοιμο, η πρώτη σελίδα σχεδιάζεται και η εφημερίδα είναι έτοιμη να κρεμαστεί στα μανταλάκια. Το πρωτοποριακής σχεδίασης - όπως λένε - φύλλο ετοιμάζεται από την ομάδα της 24Media μαζί με συντάκτες από το «παλιό» Εθνος, αλλά και κάποιους της Ελευθεροτυπίας.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Δημήτρης Μάρης και ο Αρτουρ Νταβίντιαν, στέλεχος των επιχειρήσεων Σαββίδη στην Ελλάδα ενημέρωσαν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τις προθέσεις τους σχετικά με τις εφημερίδες του Πήγασου. Όπως είπαν το Εθνος προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ η Ημερησία δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα. Θα απασχολήσουν 110 εργαζόμενους, εκ των οποίων περίπου 80 δημοσιογράφοι και 30 διοικητικοί και τεχνικοί.

ΥΓ.: Αν και έχει κυκλοφορήσει ευρέως ότι το ΕΘΝΟΣ θα βγει στα περίπτερα αυτό το Σάββατο, εν τούτοις στην αντίληψή μας δεν έχει πέσει ούτε ένα διαφημιστικό για την επανέκδοσή του από την Dimera του Ιβάν Σαββίδη.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου