Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο "μεσολαβητής" Κυριάκος ψάχνει για "χορηγίες" στα ΜΜΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Θεοδωρόπουλος Chipita
Συσκευασία τροφίμων
ή συσκευασία εφημερίδων;


Σε… αέναη προσπάθεια χρηματοδότησης για τη δημιουργία και έκδοση καθημερινής εφημερίδας βρίσκεται ο Θανάσης Μαυρίδης, του Liberal.gr, κι όπως φαίνεται, έχει και… αρωγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθόλου τυχαίο εξάλλου αν ρίξει κάποιος μια ματιά στην ύλη του σάιτ…

Στο πλαίσιο αυτών των… προσπαθειών λοιπόν, και μια και ο Θανάσης Μαυρίδης θεωρείται ένας εκ των «εντιμότατων φίλων» του, όπως είχε γράψει το Documento, ο πρόεδρος της ΝΔ φρόντισε να κλείσει αύριο ραντεβού στον Θανάση Μαυρίδη με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita.

Μόνο που στο παρελθόν, και συγκεκριμένα όταν υπήρχε έντονη κινητικότητα για την απόκτηση του τότε ΔΟΛ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είχε δηλώσει ότι δεν έχει κανέναν λόγο να μπλέξει με τα ΜΜΕ.

Προφανώς τώρα, στο πλαίσιο της «εξυπηρέτησης» δεν είπε «όχι» στη συνάντηση, με το ερώτημα να παραμένει όμως: Θέλει πλέον να αφήσει τη συσκευασία τροφίμων και να εμπλακεί με τη… συσκευασία εφημερίδων;

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Η Siemens δεν στέλνει κανα ψιλό; Οι εδώ ....επιφανείς επιχειρηματίες τί κάνουν; Βοηθήστε τον τρίπτυχο να γίνει ο νέος ....ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή