Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μπλόκο της ΠΟΣΠΕΡΤ στην "Χρυσή Αυγή"

*
Ανασυγκρότηση
***
*
…την ώρα που έχει ζητήσει τη ζωντανή μετάδοση της ομιλίας της από τη ΔΕΘ
Σήμερα η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει στάση εργασίας την ώρα που έχει ζητήσει τη ζωντανή μετάδοση της ομιλίας της η Χρυσή Αυγή από τη ΔΕΘ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται για την ΕΡΤ της κοινωνίας, δεν μπορούμε να δεχθούμε να προβάλλεται και να αναμεταδίδεται ο ρατσιστικός, διχαστικός λόγος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και η ρητορική μίσους και μισαλλοδοξίας.

Καλούμε τον κάθε Έλληνα και αντιφασίστα, τη νεολαία, να αντισταθεί στη ναζιστική αυτή οργάνωση και σε όλα όσα πρεσβεύει και να δώσει το «παρών» στις συγκεντρώσεις και τις αντιφασιστικές πορείες που θα γίνουν : το Σάββατο 16/09/2017, ώρα 18:00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα με πορεία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να κλείσουν και τη Δευτέρα 18/09/2017 συγκέντρωση στο μνημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι με πορεία στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας η οποία θα καταλήξει στο Καστράκι Δραπετσώνας, απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά όπου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση.

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των άλλων εγκλημάτων και η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου συνεχίζει να υπάρχει χάρη στην ανοχή του κράτους και της δικαστικής εξουσίας.

Όλοι μαζί οι δημοκράτες πρέπει να απαιτήσουμε δυναμικά να διαλυθούν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, να κλείσουν τα γραφεία ορμητήρια στη Μεσογείων και σε κάθε γειτονιά, να καταδικαστούν οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου