Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Επιταγές που σκάνε, σεντόνια (CL), Megaλες
ελπίδες, συνεντεύξεις. νέα κανάλια και... ΔΗΣΥ

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Κουίζ
Σε μια εφημερίδα λέγεται ότι έσκασε (με εξαψήφιο νούμερο) ακάλυπτη επιταγή με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μη φτάνουν;

Ε;
Μαρία Σαράφογλου (ΑΝΤ1) και Κώστας Λασκαράτος (ΕΡΤ) πήραν συνέντευξη για τα κανάλια τους από τον Εμαννουέλ Μακρόν. Από κοινού. Προς τι το «πλασάρισμα» ως… αποκλειστική, λοιπόν;

Ε, νο 2;
Άσπρο έλεγε το ρεπορτάζ της «Αξίας», μαύρο των «Παραπολιτικών». Για το ίδιο θέμα! Το Σάββατο. Αποφασίστε…

Σεντόνι
Το Λίβερπουλ – Σεβίλλη θα δείξει, από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η ΕΡΤ την προσεχή Τετάρτη, παράλληλα με την Cosmote TV. Ο Ολυμπιακός, με τη Σπόρτινγκ, παίζει την Τρίτη με μετάδοση από την Cosmote TV.

Δέκα κανάλια
Με νέες συνεργασίες… απαντά η Cosmote TV μετά τη λύση της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό φορέα Discovery και ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. οι αλλαγές θα γίνουν στους δέκτες των συνδρομητών της από την 1η Οκτωβρίου αφορούν σε δέκα νέα κανάλια: πέντε ντοκιμαντέρ, τρία αθλητικά και δύο lifestyle. Τα BBC Earth, Viasat Explore, Viasat Nature, Food Network, Fine Living, FOX Sports, Nautical Channel, Outdoor Channel, Crime & Investigation και CBS Reality.

MEGA… ελπίδες
Στη συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega ο μεγαλομέτοχος του καναλιού εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον. Αφενός διαβεβαίωσε ότι εργάζεται μαζί με τους άλλους δυο μετόχους (κυρίως τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη) με στόχο να επαναλειτουργήσει ο σταθμός, αφετέρου ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με τις τράπεζες για την έγκριση υπαγωγής στο άρθρο 106 (με αναδιάρθρωση δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ).

Debate για τη ΔΗΣΥ;
Επιστολές τόσο στο ΕΣΡ όσο και σε όλα τα ΜΜΕ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, θα αποστείλει ο Νίκος Αλιβιζάτος ζητώντας ίση μεταχείριση των διεκδικητών της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενώ θα ζητηθεί από την ΕΡΤ η διοργάνωση τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού debate ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. 

---
«Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου