Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ένας τίμησε τη φανέλα του Mega...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

…και ο άλλος περιφέρεται
σαν χήρα στα κανάλια


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τα everything μπορείς να προσάψεις στο Mega. Προπαγάνδα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ένα σωρό… Ένα μόνο πράγμα guys μου δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Ήταν το channel που τους έκανε όλους να μοιάζουν σοβαροί! Και με το που πέθανε ο σταθμός, αποκαλύφτηκε περίτρανα όλων η γύμνια!

Σαν τη χήρα κλαίει και περιφέρεται
Δεν υπάρχει το situation που κάνουμε watch το διάστημα που έχει κλείσει… Δημοσιογράφοι που είχαν τόσα χρόνια υποτίθεται ένα επίπεδο, ξεγυμνώθηκαν στο δευτερόλεπτο! Και έβγαλαν μια εικόνα προς τα έξω, άστα να πάνε. Leave it λέμε! Θες να πάρεις τον Καμπουράκη; Από κει που ήταν μουράτος, δεν έβγαινε, δεν μιλούσε (και καλά έκανε όπως αποδείχτηκε)… Τώρα θρονιάζεται παντού σε μεσημεριανάδικα, σε Τατιάνες και δεν συμμαζεύεται και κλαίει το πτώμα του Mega σαν τη χήρα! Καριέρα με το dead body ο απίθανος όχι αστεία!

Μη λέμε ονόματα (και τους δίνουμε και σημασία)
Θες άλλους; Journalists γνωστοί του megalicious δελτίου ξεκατινιάζονται τώρα στα σόσιαλ μίντια και πέφτουν ακόμα και σε γκάφες, από το μένος τους να χώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βλέπουν μπροστά τους από την εμμονή τους και κατεβαίνουν πέντε πέντε τα σκαλοπάτια της δημοσιογραφικής σοβαρότητας! Ξεφτιλίζονται μόνοι τους και αναλώνονται σε ένα ρηχό παιχνίδι που αν ήταν ακόμη κάτω από την επαγγελματική ομπρέλα του Mega, σίγουρα θα πρόσεχαν περισσότερο, αν μη τι άλλο, την εικόνα τους!

Φρούτο από τα λίγα
Καλά η μασκότ τής γύμνιας του τι σημαίνει να είσαι στο Mega και τι να είσαι οπουδήποτε αλλού, είναι η περίπτωση είπαμε της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου. Ποιος να φανταζόταν ότι η σοβαρή journalist στα διεθνή, θα φωτογραφιζόταν να χαμουρεύεται έτσι στα μπουζούκια με τον καλό της. Απλά δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν στο Mega και να την έβλεπες έτσι. Απλά!

Οικονομέας, ο μόνος…
Και μιας και αναφέραμε το παράδειγμα του Καμπουράκη που γυρίζει σαν την άδικη κατάρα και κλαίει το πτώμα του Mega παντού, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο πάλαι ποτέ έτερον του ήμισυ, τον Γιώργο Οικονομέα. Άλλη πάστα ανθρώπου τελικά εντελώς! Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, δεν έχει εκμεταλλευτεί το nothing! Και αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν για τόσα χρόνια δίδυμο… Αδιανόητο πώς τα κατάφερε! Ο Οικονομέας βεβαίως βεβαίως…
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου