Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Εκνευρισμός στο Εψιλον

Ημιτελής η εικόνα των οικονομικών που παρουσίασε η πλευρά Βρυώνη

Εκνευρισμός επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον», αφού ο νέος μάνατζερ που ασχολείται με το κομμάτι των οικονομικών της εταιρίας, δυσκολεύεται να βρει φόρμουλα επικοινωνίας με τον πρώην ιδιοκτήτη Φίλιππο Βρυώνη.

Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία καταγραφής των πραγματικών οικονομικών στοιχείων της εταιρίας το νεαρό στέλεχος διαπιστώνει κενά (σε λογαριασμούς, αμοιβές, έσοδα κ.α) ή προκύπτουν ερωτήματα που η προηγούμενη ιδιοκτησία αρνείται (για να το πούμε κομψά) να διευκολύνει με απαντήσεις.

Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί μια ένταση, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται… Αφού το σημαντικότερο είναι ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα νούμερα δεν βγαίνουν!

Με άλλα λόγια – εκ των υστέρων,προκύπτει ότι ο Φίλιππος Βρυώνης δεν παρουσίασε ολοκληρωμένη την εικόνα και αυτό συνεπάγεται, μικρές έως μεγαλύτερες ανατροπές!
---
Ο Φοίβος Καρζής
στο γραφείο Τύπου της ΝΔ

«Αλλαγή φρουράς στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη» γράφει «Το Παρόν» της Κυριακής, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής, μέχρι σήμερα σύμβουλος επικοινωνίας της Eurobank. Ο πολιτικός συντάκτης Μπάμπης Παπαπαναγιώτου παραμένει στη θέση τού… εκπαιδευτή των γαλάζιων στελεχών σε θέματα επικοινωνίας και για το πώς θα μιλούν στα τηλεοπτικά πάνελ».
---
Κιμπουρόπουλος παντού

Το όνομα του μάναντζερ ακούγεται από το MEGA έως τον ALPHA

Η κατάσταση στο MEGA έχει βαλτώσει όσο δεν πάει… ενώ οι κινήσεις όλων των πλευρών είναι εξαιρετικά αργές. Γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά: από το να συμβεί «ατύχημα» έως να γίνει «κούρεμα» των υποχρεώσεων και οι μέτοχοι να το ξαναβάλουν μπροστά.

Σε αυτή λοιπόν την τελευταία περίπτωση, δηλαδή στην επικράτηση του καλού σεναρίου… η πλευρά Βαρδινογιάννη λέγεται ότι έριξε στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Κιμπουρόπουλου ως τον ιδανικότερο μάνατζερ για να αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού στη νέα του φάση.

Την ίδια ώρα όμως το όνομα του Κώστα Κιμπουρόπουλου ακούστηκε και στον ALPHA… με αφορμή μάλιστα κάποιας φαινομενικά άσχετης απομάκρυνσης από τις οικονομικές υπηρεσίες του καναλιού μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ανεξάρτητα όμως από την τροπή των εξελίξεων η τόσο συχνή αναφορά στο όνομα του συγκεκριμένου μάνατζερ επιβεβαιώνει και την ποιότητα του!
---
Πόσο πούλησε
το ΕΘΝΟΣ του Σαββατοκύριακου

Από τα στοιχεία του γκάλοπ προκύπτει ότι πουλήθηκαν συνολικά περίπου 7.500 φύλλα. Για την ακρίβεια το Σάββατο πρώτη ημερα κυκλοφορίας του ΕΘΝΟΥΣ η εφημεριδα πούλησε περίπου 6.500 και την Κυριακή που επίσης παρέμεινε στα περίπτερα πουλήθηκαν περίπου 800 φύλλα.
---
Επίθεση δέχθηκε συνεργείο
του ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα

Επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ελαφρά ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος μετέδιδε το ρεπορτάζ, καθώς και οι δύο οπερατέρ, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης.

Ο Χρήστος Μαζανίτης δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, ο Αλέξης Πονσέ γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο Θωμάς Μελέτης χτυπήθηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου