Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Η απάτη του "Πρώτου Θέματος"

Ας μας εξηγήσουν.

Πώς γίνεται στην μια φωτογραφία ο Κουρουμπλής να τρώει αστακούς και στα άλλη παϊδάκια. Αλλά, σε καμία να μην φαίνεται. Πώς γίνεται στην μια φωτογραφία τα τραπέζια να είναι στρωμένα με καρό τραπεζομάντηλο και λαδόκολλα και στην άλλη τα τραπέζια να είναι ξύλινα με χάρτινα σουπλά; Πώς γίνεται τους αστακούς να τους τρώνε 60άρηδες και... ολίγον χοντρούληδες και στην δεύτερη να καταβροχθίζουν τα κοψίδια τριαντάρηδες; Και ξαναλέμε. Πουθενά ο Κουρουμπλής. Ο οποίος εμφανίζεται μόνο στο βίντεο με τον χορό. Μόνος του και χωρίς κανέναν Κουντούρη. Α, και τα τραπέζια στον χώρο που χορεύει ο Κουρουμπλής είναι άσπρα.

Σε ένα θα είχε δίκιο το καλό site. Ο Κουρουμπλής δεν ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο.
---
Οι άδειες ραδιοφώνου ξεκινούν

Τη διενέργεια διαγωνισμού για τεχνικό σύμβουλο στην εκπόνηση Χάρτη Συχνοτήτων ψηφιακού ραδιοφώνου, προκηρύσσει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με ανάρτηση στη Διαύγεια.

Η συνολική δαπάνη ορίζεται στα 60.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
---
Γραφεία Tύπου: Οικογενειακή υπόθεση

Τον δρόμο του συζύγου ακολούθησε η σύζυγος.

Δύσκολοι καιροί βλέπετε. Για όλους. Ακόμα και για τους πιο βολεμένους δημοσιογράφους. Άλλωστε η κρίση γεννά ευκαιρίες. Κάποιες φεύγουν από τα γραφεία Tύπου των τραπεζών. Ευκαιρία για άλλες κυρίες να τις αντικαταστήσουν.

Τελικώς κανείς από τους... παλαιούς δεν πάει χαμένος.
---
Επιστροφή με 8.290

Κρίσιμο το δεύτερο σαββατοκύριακο για το "Έθνος".

Στο πρώτο του σχετικό φύλλο πούλησε 8.290. Το καθημερινό χωρίς να εντυπωσιάζει, αλλά, δεν πήγε και άσχημα για τα δεδομένα της εποχής έφτασε τα 5 χιλιάδες φύλλα την ημέρα.

Είναι μια αρχή για το νέο Έθνος.
---
Αλήθεια ή αρβύλα;

Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες ότι μεγάλα πακέτα μετοχών στα κανάλια αλλάζουν χέρια.

Η πρώτη φήμη είχε να κάνει με τη συμμετοχή Σαββίδη στο MEGA. Όπως ακούστηκε, οι μετοχές της Elnovo μεταβιβάζονται σε άλλη εταιρεία. Ποια εταιρεία, τίνος εταιρεία, άγνωστο. Θα πουλήσει ο Σαββίδης, αφού αγόρασε το Epsilon; Η δεύτερη φήμη αφορά το Action 24. Μεταβιβάστηκε, λένε οι φήμες, από τον Δ. Παναγιωτάκη στον Γ. Αλαφούζο, ή τελοσπάντων σε εταιρεία συμφερόντων του.

Να τα πιστέψουμε; 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου