Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

... και "ταυτότητες για τους επιβάτες του ναυαγίου" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αν κρεμαστείς από τα παράθυρα
της ΕΣΗΕΑ, στην Ακαδημίας...

Τα πυρά κατά της ΕΣΗΕΑ από μέλη της για τη στάση που κρατάει (ή που δεν κρατάει…) στο θέμα του ΕΔΟΕΑΠ είναι συνεχή. Τα σχόλια που αναρτώνται στη σελίδα του fb με την ονομασία «Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ» πληθαίνουν και ολοένα γίνονται πιο καυστικά. Σε ορισμένα από αυτά συσχετίζεται το καυτό ζήτημα του Ταμείου με την πρωτοβουλία τής Ένωσης για νέες «αναβαθμισμένες» ταυτότητες αξίας πενήντα ευρώ η κάθε μία. «Ο ΕΔΟΕΑΠ βυθίζεται, οι ασφαλισμένοι πνίγονται κι εσείς εκδίδετε νέες ταυτότητες για τους επιβάτες του ναυαγίου», αναφέρεται σε σχόλιο.

Ακόμα, καυστικές αναφορές γίνονται γενικά για τη μηδαμινή, έως παντελή, αδιαφορία εργαζομένων στα Μέσα να προβάλουν την απεργία πείνας από τον Θόδωρο Βαρίκο και την Αφροδίτη Υψηλάντη. «Δηλαδή ούτε αν κρεμαστεί κάποιος από το παράθυρο της ΕΣΗΕΑ θα ιδρώσουν κάτι σικ αυτάκια που εδώ και καιρό βολεύτηκαν για τα καλά», αναφέρεται σε οργισμένη ανάρτηση.

«Εσύ εμπιστεύεσαι να ενημερωθείς από δημοσιογράφο που αδιαφορεί για το Ταμείο του; Εγώ όχι», διαβάζουμε σε ένα ακόμα σχόλιο, από τα πολλά που αναρτώνται.

«Η μοναδική εφημερίδα;» 

Στις πρώτες ημέρες της απεργίας πείνας του Θοδωρή Βαρίκου, από στέλεχος της «Δημοκρατίας» αναρτήθηκε το pdf με σελίδα τής εφημερίδας, στην οποία προβάλλεται η κίνηση απελπισίας τού απεργού συναδέλφου. «Από όλα τα Μέσα μόνο η "δημοκρατία";» αναρωτιέται ο συντάκτη του σχολίου.

Τα πυρά κατευθύνονται και προς την ΕΡΤ. Παλιά δημοσιογράφος τής δημόσιας τηλεόρασης αναφερόμενη στο διαφημιστικό σλόγκαν «Είμαστε ΕΡΤ και είμαστε παντού», καταλήγει ως εξής: «Το θέμα θεωρείται μπανάλ , καθόλου αρτιστίκ και φρέσκο! Ε, τότε παιδιά να μην ενοχλώ. Πάω πάσο. Κατανοώ εξάλλου και την μεγάλη απόσταση Αγία Παρασκευή-Ακαδημίας, έχει πολλές λακκούβες ο δρόμος».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου