Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Στο σφυρί η έπαυλη του Αντώνη Λυμπέρη στο Κεφαλάρι

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... για χρέη 13.407.308 ευρώ


Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη η έπαυλη της οικογένειας του πρώην πανίσχυρου εκδότη Αντώνη Λυμπέρη στο Κεφαλάρι. Τα χρέη Λυμπέρη σε τράπεζες, ελληνικό δημόσιο και ιδιώτες ξεπερνούν τα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ η τιμή εκκίνησης για την κατοικία αγγίζει τα 4.500.000 ευρώ.

Στον κατάλογο των οφειλετών, όπως γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας στο mononews, συμπεριλαμβάνονται δύο τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ Αθηνών, η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, η ΔΟΥ Κηφισιάς καθώς και ο πρώην συνεργάτης του, Παύλος Εμμανουήλ.

Τα συνολικά χρέη του πρώην ισχυρού αφεντικού των Εκδόσεων Λυμπέρη φτάνουν τα δεκατρία εκατομμύρια τετρακόσιες εφτά χιλιάδες τριακόσια οχτώ ευρώ (13.407.308) και την ερχόμενη Τετάρτη το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου θα πλειστηριάσει την διώροφη έπαυλη στο Κεφαλάρι.

Θυμίζουμε την δικαστική απόφαση - σταθμό, πέρσι τον Αύγουστο, με την οποία η "ALPHA EDITIONS ΑΕ", διάδοχος εταιρεία της "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ", υποχρεώθηκε να καταβάλλει στους συντάκτες και τους απασχολούμενους στο διαφημιστικό τμήμα των περιοδικών της εταιρείας τις δεδουλευμένες αποδοχές, που είχε "παραλείψει" να τους καταβάλλει η "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ" για το διάστημα πριν την αιφνιδιαστική διακοπή της δραστηριότητάς της, δηλαδή από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο του 2012 μαζί με την αναλογία Δώρου Χριστουγέννων (διαβάστε ΕΔΩ)
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Του Ψυχάρη τα διαμερίσματα στο Κολωνάκι, η έπαυλη στο Πόρτο Χέλι, η θωρακισμένη Mercedes, κάποια περισσευούμενα αδήλωτα εκατομμύρια τί έγιναν ρε μεγάλοι συνδικαλιστές των ΜΜΕ; Ειδικά εσείς, συνδικαλιστές που βολευτήκατε στο νέο σχήμα τί έχετε να πείτε; Το ότι συνάδελφοι έμειναν στο δρόμο χωρίς αποζημιώσεις και χωρίς να πληρωθούν δεδουλευμένα σας απασχολεί καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή