Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Μεγάλη η επένδυση του ΑΝΤ1 στο ‘”Nomads”. Πρόκειται για πολύ καλή παραγωγή, η οποία όμως χωλαίνει στο σκέλος της παρουσίασης

@ Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει παραπάνω κιλά και η αντίθεση με τους υπόλοιπους γυμνασμένους παίκτες η αντίθεση είναι φανερή.

@ Ο ΑΝΤ1 πάντως τα έχει δώσει όλα στο φετινό πρόγραμμα, αλλά ο ΣΚΑΪ, με ψυχαγωγία και ενημέρωση, θα είναι σκληρός αντίπαλος.

@ Και υπάρχει η σταθερή επένδυση του Alpha στις ελληνικές σειρές.

@ Η παρουσία του εκπροσώπου του “κινήματος” …κατά των εμβολίων και ο διάλογος στην εκπομπή “Σήμερα”, ξένισε.

@ Σε μια εποχή έντονης αγωνίας των οικογενειών για την επιστροφή της ιλαράς και την ανάγκη εμβολιασμού, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το θέμα (χωρίς ιατρικό συντάκτη και παιδίατρο στο στούντιο) αποκαλύπτει τη μεγάλη διαφορά της φετινής με την περσινή πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ στο δημοσιογραφική αντίληψη.

@ Ο προηγούμενος αρχισυντάκτης Στρατής Τριλίκης και ο παρουσιαστής Βασίλης Λυριτζής δεν θα άφηναν να περάσει ένα τέτοιο θέμα, ούτε απέξω από το Φάληρο.

@ Ο Δημήτρης Οικονόμου, που εκνευρίστηκε στον αέρα από την παρουσία του εκπροσώπου και τα όσα έλεγε, πρέπει να καλύψει ένα κενό που υπάρχει. Και η εκπομπή δεν έχει ανάγκη από …κίτρινα θέματα.

@ Επιτυχία η συνέντευξη του Γερούν Ντάισεμπλουμ στον “Καθημερινή” και τον Αλέξη Παπαχελά.

@ Με το μήνυμα για τις εκλογές του 2019 έδωσε οριοθέτησε το πολιτικό στίγμα των εξελίξεων.

@ Μια από τις πολλές και ουσιαστικές διαφορές της “Καθημερινής” από τις υπόλοιπες εφημερίδες.

@ Θυμόμαστε όλοι, ποιος έλεγε πως στο MEGA γνώριζαν την αλήθεια για το χρέος και δεν την έλεγαν:

“Η αναδιάρθρωση του χρέους: όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε «όχι, δεν είναι!». Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες. Αυτό ήταν μια αυτοσυγκράτηση.”

@ Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο άνθρωπος που παραδέχθηκε την απόκρυψη ειδήσεων από το δελτίο ειδήσεων του MEGA για ένα θέμα που σχετίζεται με την πορεία της χώρας, εγκαλεί, σήμερα, την ΕΡΤ γιατί δεν μέτεδωσε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, περί της ψηφιακής δικαιοσύνης.

@ Ασε την ΕΡΤ να κρύψει και κάτι… Ούτε καν να “αυτοσυγκρατηθεί”…

@ Αλλά, εδώ αποτυπώνεται η κυρίαρχη λογική. Η ΕΡΤ να λειτουργεί ως “υπηρέτρια” των κομμάτων και ως άλλο γραφείο Τύπου της όποιας δραστηριότητας των αρχηγών. Και αν μπορεί να δίνει και τσάμπα την εικόνα στα ιδωτικά κανάλια.

@ Με αυτού του επιπέδου την αρθρογραφία, τα “Νέα” δεν μπορούν να περιμένουν πολλούς νέους αναγνώστες.

@ Την επόμενη φορά, πάντως, ας επιλέξει η ΝΔ, τη Μαρία Σπυράκη για να κάνει κριτική στην ΕΡΤ.

@ Έχει κρύψει κάτω από το μαξιλάρι της, η ευρωβουλευτής…

---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου