Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, σε κάθε περίπτωση: ΚΑΤΑΝΤΙΑ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μπόνους 1000ρικάκι
για τους απλήρωτους του MEGA
δεν περισσεύει;


Σαν αποπαίδι και ακόμη χειρότερα, αντιλαμβάνονται οι νέοι μέτοχοι του MEGA, Μαρινάκης και Σαββίδης το κανάλι… Αφού την ώρα που μοιράζουν 1000αρικα στους εργαζόμενους των εφημερίδων τους (και καλά κάνουν), το τηλεοπτικό τους «παιδί» δεν γυρίζουν ούτε να το κοιτάξουν!

Ενδεχομένως να μην τους ενδιαφέρει πια, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εξαγόρασαν μετοχές του σταθμού, γνωρίζοντας δηλαδή την κατάσταση στην οποία έμπλεκαν!

Όπως και να «χει πάντως, οι ευθύνες τους μπορεί να είναι ελάχιστες σε σχέση με τους παλιούς μετόχους (συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που αποχώρησαν)…. Η περιουσία τους όμως εξακολουθεί να έχει αξία, διότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA συνεχίζουν να το κρατάνε ζωντανό και ανοιχτό!

---
---
Σχόλιο "Α" : ... πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η αυτοεκτίμηση του απλήρωτου όταν αφήνεται στην γαλαντομία του εργοδότη;
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Να αποδοσετε τα του Καισαρος ..... εκει που πρέπει . Οταν εκρεμούν οι άδειες λειτουργίας ποιος θα πληρώσει ποιον . Οσοι λοιπόν υποστηριζατε την αναβολή αδειοδοτησης θα κοιτάξετε να παρηγορήσετε και τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε Λούη όλες αυτές τις δεκαετίες, που λειτουργούσαν τα κανάλια χωρίς άδειες, κακώς οι εργαζόμενοι έπαιρναν τους μισθούς; Θα προσφύγει ο Βαρδινογιάννης στο ΣτΕ και θα ζητάει τους μισθούς πίσω.

      Διαγραφή