Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

MEGAλα μαγειρέματα ενόψει αδειοδότησης...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέα εταιρία θα διεκδικήσει
άδεια για λογαριασμό του MEGA;


Αρχές της εβδομάδας απαντούν οι τράπεζες – Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των εργαζομένων με τον Αθανασόπουλο της Alpha Bank

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται να απαντήσουν οι τράπεζες στους μετόχους του MEGA για το σχέδιο αναδιάρθρωσης του καναλιού. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του σταθμού ο γενικός διευθυντής της Alpha Bank Θεόδωρος Αθανασόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η απόσταση των δυο πλευρών έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό, μεταφέροντας στην ουσία μια αίσθηση αισιοδοξίας.

Επιπλέον ανέφερε ότι αν το MEGA υπαχθεί στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει μια απ;o τις εφτά τηλεοπτικές άδειες, που θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα, αποκαλύπτοντας όμως για πρώτη φορά ότι αυτό μπορεί να συμβεί με μια νέα εταιρία που θα το κάνει για λογαριασμό του MEGA. Ενώ διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα δεδουλευμένα και τα δικαιώματα τους. Ολα – τόνισε, προβλέπονται μέσα στο σχέδιο και τους καθησύχασε ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.

Τέλος, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τούς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν και οι τρεις μέτοχοι, μπορεί να ολοκληρωθεί και με τους δυο από τους τρεις… Συμπληρώνοντας, ως προς το ποσό, ότι μάλλον θα είναι το ελάχιστο, δηλαδή περ;iπου 15 εκ ευρώ συν 5 εκ ευρώ.

Κατά τα άλλα σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του καναλιού και οι δημοσιογράφοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν αν θα συνταχθούν με τους τεχνικούς που έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τους μετόχους.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου