Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ας ελπίσουμε πως φέτος δεν θα δούμε ξανά τα ίδια κόλπα ως προς τον αριθμό των εργαζομένων. Προκειμένου να φτάσουν τις 400 θέσεις, έβαζαν, ορισμένοι και τις θυγατρικές τους εταιρείες πχ στο Internet.

@ Πάλι πυκνώνουν τα σύννεφα για την αδειοδότηση.

@ Συγκεκριμένα οι άνθρωποι (ιδιοκτήτες- στελέχη) που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ για την υποχρέωση κατάθεσης των στοιχείων πόθεν έσχες, τώρα διαμαρτύρονται γιατί (υποτίθεται) πως δεν ζητείται στην προκήρυξη…

@ …και αφήνουν κενά για να προσέλθουν στο διαγωνισμό εταιρείες που θα”φουσκώσουν” το τίμημα.

@ Ας συνεργαστούν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, το ΕΣΡ με την Αρχή της Καταπολέμησης Νομιμοποίησης των Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

@ Αν αρχίσουν να ψάχνουν μάλιστα και στο παρελθόν….

@ Διότι, όλοι γνωρίζουν πως τα πόθεν έσχες που είχαν κατατεθεί στο παρελθόν, ήταν ανάλογα των ελέγχων που διενεργούσε η Αρχή…

@ Κόκα, τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές. Η ιδιωτική TV σε …στέλνει στον Παράδεισο. Δεν έγραψε όμως χθες τα ονόματα το “‘Εθνος”.

@ Εντάξει ας υποθέσουμε πως στην ΕΡΤ είναι τρελοί και έχουν αυτή τη στάση έναντι της Nielsen

@ Οι ιδιωτικοί σταθμοί, όμως τι διαπίστωσαν πριν από ένα χρόνο;

@ Αλλά και στα επιμέρους στοιχεία της έρευνας. Στην ίδια τυπολογία, με τον τίτλο “ενημέρωση” μπαίνουν το “Φως στο τούνελ”, το “Τατιάνα Live”, η εκπομπή “Ιστορίες” του ΣΚΑΪ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα…

@ Ή όποιος είναι 45 θεωρείται συνταξιούχος, εκτός δυναμικών κοινών. Μην το πείτε μόνο στην Τρόικα

@ Για να μην πάμε πιο παλιά. Όταν ο Κ. Βαξεβάνης είχε ανακαλύψει το μισό δείγμα της μέτρησης και έκανε κατάθεση στην εισαγγελία…

@ Μετά η AGB έγινε Nielsen, ενώ αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος.

@ Επισκέψεις υψηλού επιπέδου στις εγκαταστάσεις του Star;

@ ”Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί”, ή γίνονται και εξαιρέσεις; Θα δούμε!

@ Από χθες ξεκίνησε ένας νέος γύρος κριτικής για την προκήρυξη του ΕΣΡ, από το Ποτάμι και από την εφημερίδα “Τα Νέα” στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου, για κενά στο “πόθεν έσχες” στη διαδικασία αδειοδότησης.

@ Ασχέτως από την προδιάθεση των τοποθετήσεων, το ζητούμενο για το ΕΣΡ, την κυβέρνηση και τους σταθμούς που θέλουν να αδειοδοτηθούν, είναι η αρτιότητα της διαδικασίας.

@ Αν υπάρχει ζήτημα ή άλλα θέματα, τα μέλη του ΕΣΡ πρέπει να τα συζητήσουν, καθώς επί της προκήρυξης δεν υπήρξε διαβούλευση και τώρα διάφοροι “πονηροί” αλλά και καλοπροαίρετοι, κάνουν παρατηρήσεις.

@ Πάντως υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη για πρόσθετα στοιχεία που θα ζητηθούν από το ΕΣΡ.

@ Πολύς κόσμος ποντάρει στην αποτυχία του διαγωνισμού γιατί το τσάμπα είναι πιο γλυκό.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου