Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Κλείνει ο χρόνος με αλλαγές και ανακατατάξεις σε “Νέα” και 24 Media. Νέα και παλιά πρόσωπα ξανά στο προσκήνιο.

@ Ο Λάμψιας έκανε την δουλειά και τον έστειλαν σπίτι του... Ο Καρακούσης;

@ Οι ανταγωνιστές δεν θέλουν το Mega να επιστρέψει. Αυτό δεν συνέβαινε πάντα; Τώρα περιμένουν τις κινήσεις να παρέμβουν, ξανά.

@ Στην ΕΡΤ, κάτι πάει να γίνει, αλλά τα βήματα είναι αργά.

@ Διαμαρτυρόταν η αγορά για την ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχώρησης των συναλλαγών, επειδή θα την υλοποιούσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

@ Ανέλαβε, λοιπόν, η αγορά την πρωτοβουλία. Ε, πιο αργά και από την ΕΡΤ, πηγαίνει!

@ Μετά από 8 χρόνια μνημονιακής λιτότητας οι κυριακάτικες εκδόσεις είναι βαρυφορτωμένες θυμίζοντας την εποχή, προ της φτωχοποίησης.

@ Ταινίες, 3 περιοδικά ανά έκδοση, ειδικές εκδόσεις και άλλα πολλά. Έσοδα μπορεί να έρχονται, αλλά η δημοσιογραφία πάσχει και το πρόβλημα παραμένει.

@ Ο κόσμος αποστρέφεται τον Τύπο και κανείς δεν δημιουργεί νέους αναγνώστες. Το Internet αποτελειώνει τις εφημερίδες, αλλά και την ουσία της ενημέρωσης μεταδίδοντας αναξιόπιστες ειδήσεις.

@ Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος δεν μπαίνουν μπροστά ζητήματα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Η κριτική γίνεται, όταν ο άνθρωπος είναι εν ζωή.

@ Ο Β. Μπεσκένης έφυγε από τη ζωή και ίσως οι φανατικοί του twitter να πρέπει για λίγο να σιωπήσουν, σεβόμενοι το γεγονός αυτό.

@ Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

@ Τελικά, ο κερδισμένος της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς είναι ο Ακτσούν Ιλιτζαλί.

@ Οι παραγωγές του απέχουν έτη φωτός από τις ελληνικές, δυστυχώς και ο κόσμος τις παρακολουθεί μέρα νύχτα. Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, καθορίζει την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης.

@ Εκτόξευσε στα ύψη το ΣΚΑΪ, αφού το Star, φοβήθηκε πως εξαιτίας της αδειοδότησης, θα ήταν εκτός αγοράς και εγκατέλειψε τη συμφωνία.

@ Ο ΑΝΤ1 έκλεισε δύο φορές την πόρτα και ο ΣΚΑΪ με Γ.Αλαφούζο και Κ. Κιμπουρόπουλο, έκαναν μια τεράστια συμφωνία

@ Είναι μάθημα για όλους, με δεδομένη την ισχύ που απέκτησε εντός Ελλάδας, ο πανέξυπνος τηλεοπτικός παραγωγός.

@ Διαμαρτύρεται ο δήμος Αθηναίων για τη δέσμευση των λογαριασμών του Αθήνα 984

@ Πρωτίστως αυτό είναι θλιβερό, διότι δεν πληρώνονται εργαζόμενοι και προμηθευτές.

@ Αλλά αυτά είναι τα Μνημόνια, αυτό το είναι το αποτέλεσμα της υποστήριξης της θέσης “Μένουμε Ευρώπη”..

@ Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα μπορούσε να είχε εγκαίρως με τη συνδρομή των υπηρεσιών του να είχε λύσει το θέμα, αλλά ήρθε ο “αιφνιδιασμός”

@ Και μια που ανοίγουν όλα τα θέματα, όπως και αυτό της αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών, μήπως και ο δήμος Αθηναίων, θα έπρεπε να ενημερώνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τα κονδύλια δημοσίων σχέσεων όπως ορίζει ο νόμος;

@ Κατά τα άλλα, είναι απαράδεκτο αυτό το καθεστώς της δέσμευσης των λογαριασμών των ΜΜΕ, όταν υπάρχει θέμα ερμηνείας της νομοθεσίας…

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου