Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

48ωρη απεργία στη "Live Sport"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 8 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 6 π.μ. της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου 2017 για όλους τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς Τύπου που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT».

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές παρά τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων, καθώς και τη ρητή δέσμευση ότι στο εξής δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην πληρωμή της μισθοδοσίας τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
---
Συνέλευση εργαζομένων του «Πήγασου»
την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ καλούν τους εργαζόμενους του πρώην εκδοτικού συγκροτήματος «ΠΗΓΑΣΟΣ» σε συνέλευση, την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 13.00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, και να προγραμματιστούν οι ενέργειες για την διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους.

---
Στην ΕΡΤ τα δικαιώματα
μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 στην Πιονγκτσάνγκ της Κορέας, καθώς και των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 εξασφάλισε η ΕΡΤ, κατόπιν συμφωνίας με την Discovery Communications, προσφέροντας ένα ακόμα αθλητικό υπερθέαμα στους Έλληνες τηλεθεατές, ελεύθερα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
---
Πρωτοσέλιδη γκέλα
από τον “Φιλελεύθερο”

Πρωτοσέλιδη γκέλα από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η εφημερίδα αξιολόγησε ως δεύτερο θέμα της προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες επειδή έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ουδέν αναληθέστερον! Η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες. Όμως ο «Φιλελεύθερος» δεν περίμενε να το διαπιστώσει με την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες. Γιατί άραγε έσπευσε η εφημερίδα να αναπαράξει τέτοιο ψέμα;
---
*

2 σχόλια:

  1. Καλά κηρύσσει 48ωρη απεργία η ΕΤΗΠΤΑ και δεν το αναφέρει στην ιστοσελίδα του σωματείου; Σοβαρότης μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς κυρία μου θέλετε να κρυφτείτε κι η χαρά δεν σας αφήνει!

      Διαγραφή