Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τι ξέρει ο Κυριακόπουλος για το MEGA;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συμπεριφέρεται σαν να έχει ανοίξει το MEGA


… κινητικότητα από τον πρόεδρο του STAR Πάνο Κυριακόπουλο και προετοιμασίες για την επόμενη ημέρα

Μπορεί να ακούγεται τολμηρό μετά τις συνεχείς ματαιώσεις και τις αναβολές… Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του STAR Πάνος Κυριακόπουλος το τελευταίο διάστημα συμπεριφέρεται σαν να έχει ανοίξει το MEGA!

Κι αυτό προκύπτει από τις συσκέψεις για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας του καναλιού… Προετοιμασία που περιλαμβάνει στο μενού, από τους χώρους που θα φιλοξενήσουν το κανάλι στις εγκαταστάσεις του STAR στην Κάτω Κηφισιά, έως το νέο του πρόγραμμα!

Μάλιστα το τελευταίο είναι το πλέον ενδεικτικό της κατάστασης, αφού κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να προεξοφλεί ότι θα υπάρξει, εκτός από προφορική συμφωνία των μετόχων του καναλιού με τις τράπεζες όπως αποκάλυψε στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του MEGA ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και στα χαρτιά τα επόμενα 24ωρα!

Προς το παρόν όλοι – επισήμως τουλάχιστον, είναι προσεκτικοί και συγκρατημένοι, περιμένοντας την απάντηση των τραπεζών, δεδομένου ότι το κείμενο της συμφωνίας πρέπει να υπογραφεί από τα ΔΣ και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου