Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Στη Συγγρού διασκέδαζαν και στη Μεσογείων θρηνούσαν

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η απόλυτη σχιζοφρένεια:
στο ένα «μαγαζί» έκοβαν βασιλόπιτες
και διασκέδαζαν και στο άλλο θρηνούσαν!


Ο λόγος για τους εργαζόμενους της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ σε «ΒΗΜΑ» – «ΝΕΑ» και για τους εργαζόμενους στο MEGA του ίδιου ιδιοκτήτη!

Οι πρώτοι στη Συγγρού έκοψαν όπως ήταν προγραμματισμένο την πρωτοχρονιάτικη πίτα, για την ακρίβεια πέντε βασιλόπιτες, απολαμβάνοντας τα εδέσματα του κέτερινγκ που είχε παραγγείλει η εταιρία, περνώντας κάποιες ευχάριστες και χαλαρές στιγμές… Και λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια στη λεωφόρο Μεσογείων η κατάσταση ήταν δραματική, με τους εργαζόμενους του πρώην μεγάλου καναλιού να δίνουν αγώνα επιβίωσης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και το σταθμό ανοιχτό!

Στη Συγγρού οι πέντε τυχεροί που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν από 500 ευρώ έκαστος… Ενώ στη Μεσογείων το φλουρί δεν βρέθηκε ποτέ!

Επειδή όμως τα φαινόμενα απατούν, δεν πρόκειται ούτε για δυο κατηγορίες εργαζομένων της ίδιας εταιρίας… ούτε για εργαζόμενους δυο ταχυτήτων… ούτε πολύ περισσότερο για προνομιούχους και μη προνομιούχους! Η πραγματικότητα των εργαζομένων είναι ίδια παντού, είτε εργάζονται στη Συγγρού, είτε στη Μεσογείων, είτε στον Πειραιά, διότι και εκεί λίγα 24ωρα πριν έκλεισε μια εφημερίδα και κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους! Οπως τη χάνουν ή μένουν απλήρωτοι καθημερινά και σε άλλα ΜΜΕ ή εταιρίες άλλων κλάδων!

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΣΒΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή