Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου


Ό,τι πιο tragic στην πολιτική των τελευταίων ημερών η today εικόνα της Αχτσιόγλου στο γραφείο της όταν μπούκαρε το ΠΑΜΕ.

Αντικειμενικά δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά με το nothing δεν βάζεις χέρια στην τσέπη και πασπαλίζεσαι με αυτή την ειρωνεία και την απαξία όταν σου μιλάνε για σπίτια που χάνονται, για το δικαίωμα στην απεργία και το τσουνάμι των πλειστηριασμών. Και όταν ξέρεις ότι η κάμερα σε τραβάει πρώτη μούρη! Το ύφος της δεν παίζεται! Άθλιο.

Και το φοβερό είναι ότι έκανες watch ένα κορίτσι να υποδύεται. Την υπουργό, να κουνάει τα χέρια να δείχνει εκτόπισμα, να να να… Στη θέση της πάντως αν ξέραμε ότι είμαστε πολύ λίγη να τα φέρουμε βόλτα με ένα τέτοιο ντου, που θα πρεπε να το γνωρίζει για τον εαυτό της (την αδυναμία της!) θα είχαμε εξασφαλίσει με κάθε τρόπο να μην τρουπώσει ούτε κουνούπι! Με καγκελόπορτες, με ανθρώπους να φυλάνε νυχθημερόν, με, με, με… Με το anything αρκεί να μην έβγαινε προς τα έξω αυτό το χάλι!
---
---
*

2 σχόλια:

  1. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές τα κουβαδάκια μας, τα ταπεράκια μας και βόλτα στα βουνά και τις παραλίες. Να τελειώνει το παραμύθι ότι με την ψήφο μας καθορίζουμε τις τύχες μας. Βάζουμε στο κεφάλι μας δυνάστες για να μας εξαθλιώνουν. ΟΥΣΤ ΡΕ, ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ανώνυμος 6:42 μ.μ. ... όχι κουβαδάκια και ταπεράκια ... έτσι κάνεις τη ζωή τους ευκολότερη (των δυναστών) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή