Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Υφαίνουν ξανά σχέδιο λουκέτου στην ΕΡΤ!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιθέσεις από Νέα Δημοκρατία,
Ένωση Κεντρώων και Αμβρόσιο


Σε κίνδυνο ξανά η λειτουργία της ΕΡΤ. Μέσα σε μία βδομάδα δέχθηκε επίθεση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη μέσα από το Ραδιομέγαρο και τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο ο οποίος δεν διστάζει να διακονήσει τους χριστιανούς με το λόγο του μίσους, με αφορμή τις “καταγγελίες Κυριακοπούλου πως δήθεν κόπηκε η εκπομπή της.


Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το βαρύ πολιτικό φορτίο της επιβολής λουκέτου στην ΕΡΤ, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν δίστασε να κατηγορήσει την κυβέρνηση πως έκανε την ΕΡΤ- ΥΕΝΕΔ! “Κοντή η μνήμη” για το κόμμα της ΝΔ που μέσα σε ένα απόγευμα έριξε μαύρο στην ΕΡΤ, αντικαθιστώντας την , με μια υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών, την περίφημη ΔT, και απολύοντας 2.696 ανθρώπους σε μια νύχτα. Απάντησε μόνον ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, υπενθυμίζοντας πως “το μαύρο στην ΕΡΤ είναι το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ”. Όμως η ίδια η κυβέρνηση δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμη το δικό της νόμο που προβλέπει τη σύσταση επιτροπής που θα διερευνήσει το μαύρο.


Στις ύβρεις με μεγάλη ευκολία πέρασαν ο Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ “άπλυτους και βρωμιάρηδες” στον ΑΝΤ1 κατηγορώντας τους δημοσιογράφους πως κάνουν “κυβερνητικό λιβανιστήρι” μιλώντας στην εκπομπή “Απευθείας” της ΕΡΤ1 . Και για τις δύο επιθετικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Λεβέντη δεν υπήρξε καμία απάντηση από τη διοίκηση της ΕΡΤ, ούτε από μεμονωμένα πρόσωπα του ΔΣ. Μόνο η ΠΟΣΠΕΡΤ, τοποθετήθηκε με σκληρό τροπό απέναντι στην υβριστική συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη.
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, λίγο πριν αθωωθεί για τον λόγο της ηπιότητας και της καλοσύνης που μεταφέρει εναντίον των ομοφυλόφιλων, πρόλαβε να υπερασπιστεί την Εύη Κυριακοπούλου, κατηγορώντας την ΕΡΤ για αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμβρόσιος, που επιτίθεται στην ΕΡΤ. Την προηγούμενη υπήρχε απάντηση από την διοίκηση της ΕΡΤ.


Από το άκρα της ΝΔ που συναντούν τη Χρυσή Αυγή ως και το Ακραίο Κέντρο διαμορφώνεται μια νέα πολεμική σε βάρος της ΕΡΤ, ενόψει των εκλογών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε ήδη μια φορά τα συμφέροντα της ΕΙΤΗΣΕΕ βάζοντας λουκέτο στην ΕΡΤ, και δεν θα διστάσει να την κλείσει, με άλλο τρόπο απολύοντας ξανά τους ανθρώπους.

Εδώ επιτίθενται και αφήνουν μόνο του το Mega να βουλιάξει, στην ΕΡΤ θα κάνουν πίσω;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου