Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τους χώρισε η μάσα

Αγαπητέ Φίλιππε, ούτε τα ανίψια του δεν μπορεί κανείς να εμπιστεύεται σε αυτό τον τόπο.

Τι να "σατιρίσει" κανείς; Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον τόπο. Οι Φουρθιώτηδες στις τηλεοράσεις, οι αχυράνθρωποι των ολιγαρχών (οι οποίοι κοσμούν όλες σχεδόν τις λίστες της βρώμικου χρήματος) στις διαφημιστικές, τα παρένθετα πρόσωπα των καναλαρχών στις τράπεζες (και αλλού βεβαίως). Όλα αυτά κάτω από το... άγρυπνο βλέμμα των ανεξάρτητων αρχών τύπου ΕΣΡ.
Τόσα χρόνια μαζί συμπορεύτηκαν θείος και ανιψιός. Σε... όλα. Μόλις τους χώρισε η μάσα πλακώθηκαν και άρχισαν τα εξώδικα βγάζοντας ο ένας τις βρωμιές του άλλου.
Πάντως, Φίλιππε ο Κ.Χ. σε είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τον ανιψιό. Αλλά, είχες τους λόγους σου που δεν άκουγες κανέναν.

Ο Φουρθιώτης τους ξέρει πολύ καλά.
---
Βαλτός;

Εκτός αν η ιστορία αυτή κρύβει παρασκήνιο.

Πολύ μεγαλύτερο και βαθύτερο. Εκτός αν ο πρώην κολλητός του Βρυώνη έβαλε μπροστά τον ανιψιό, με στόχο να χαλάσει την δουλειά του Φίλιππου με τον νέο κολλητό του και να μην μπορέσει η Dimera να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις άδειες. Αποτελεί τον μόνο τρόπο να βρεθεί εκτός τηλεοπτικής αγοράς ο Σαββίδης.

Μην το γελάτε. Γίνεται μεγάλος πόλεμος.
---
Αμβρόσιος: Σούζα η Ν.Δ.

Ένα πολιτικό σχόλιο χρειάζεται.

Το κόμμα των "Μένουμε Ευρώπη" σίγησε μπροστά στο φοβερό παραλήρημα του Αμβρόσιου εναντίον της ΕΡΤ, της "Πρώτης Είδησης" και των δημοσιογράφων-συντελεστών της εκπομπής. Σούζα κυριολεκτικά στον μητροπολίτη της ακροδεξιάς.

Ελπίζουμε οι συνάδελφοι της "Πρώτης-Είδησης" να μην κιοτέψουν στις απειλές του κάθε Αμβρόσιου.
---
Η Ιταλία και… η τιμωρία

Αντισυστημικά ψήφισαν οι Ιταλοί στις χθεσινές εκλογές και ήδη… τιμωρούνται από την αγορά ομολόγων.

Πρώτο ήλθε το Κίνημα 5 Αστέρων που ίδρυσε ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο, με σχεδόν ένα τρίτο των ψήφων, εντυπωσιακά ενισχυμένη βγήκε η ακροδεξιά Λέγκα, ενώ το αποτέλεσμα οδηγεί σε παρατεταμένη ακυβερνησία.
Η τιμωρία από τους επενδυτές/κερδοσκόπους της αγοράς ομολόγων ήλθε αμέσως. Η απόδοση των 2ετών ομολόγων ήταν αυτή που επηρεάζεται περισσότερο, καθώς αυξήθηκε, νωρίς σήμερα, από το -0,086% στο -0,048%.

Οι μεταβολές στις αρνητικές αποδόσεις μπορεί να ξεγελάνε, αλλά μιλάμε για μια αύξηση της απόδοσης κατά 45%.
---
Σημίτης, Γερμανοί ίσον σκάνδαλα

Μιλήστε κ. Γεννηματά για Ερντογανισμό.

Άντε να ακούσουμε την φωνούλα σας για το νέο εκσυγχρονιστικό σκάνδαλο (Μετρο) της εποχής Σημίτη. Για αυτό ήθελαν οι Γερμανοί τον Σημίτη στο Μαξίμου. Για να αρμέξουν τις παχιές ελληνικές αγελάδες. Πολλά μικρά και μεγάλα σκάνδαλα, αμέτρητων δις ευρώ που τα πληρώνει σήμερα ο μέσος έλληνας. Και έχει το θράσος η κ. Γεννηματά όταν αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα τους να μιλά για Ερντογανισμό.
Α, και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Κάθε σκάνδαλο θέλει τον Γερμανό του. Πίσω από κάθε απάτη βρίσκονται Γερμανικά συμφέροντα.

Ας βρεθεί κάποιος να τα πει αυτά κατάμουτρα στον αλησμόνητο Σόιμπλε. 

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου